Spill Gratis

Jorden tatt

Spillet av eventyr

Jorden tatt

Jorden tatt Vurdering: 8/10

Jorden tatt spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne post-apokalyptiske spill planeten Jorden har blitt invadert av romvesener, og atmosfæren er forurenset. Du må patruljere gatene, som er fylt med fiendtlige aliens, for å søke etter eventuelle overlevende og bringe den til sikker sone, der mennesker søker tilflukt fra invasjon.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6556 ganger. Vurdering 3623 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 26 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6556 ganger
Jorden tatt

Dette online flash spill miksing plattform spill og shooter spill for å skape en apokalyptisk fiendtlig atmosfære. Jorden har blitt tatt over av en fremmed rase, og de overlevende menneskene er gruppert i underjordiske tilfluktsrom å være utstyrt for kamp.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Jorden tatt for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Eventyr flash spill kalt Jorden tatt. Og husk at dette er et gratis spill som heter Jorden tatt og det er relatert til Eventyr. Vårt nye spill Jorden tatt er en av de beste spillene i Eventyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Jorden tatt at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Jorden tatt
BAKSIDE

Eventyr mest spilte spillene

Turtix SPILLER ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 stemmer
Spilte
77756
ganger

Turtix ikke visste hva som ville skje når han prøvde avstøpning en kraftig spell uten oppsyn av sin lærer. Da han mistet kontroll over det magiske og det ødela en Amulet som opprettholdt ro og harmoni i hans verden, han trodde det verste hadde skjedd. Da han hørte mørkt styrker hadde invadert fem øyer og kidnappet alle de små skilpadder fra skolen av magi! Besluttet å sette ting rett, modig og prisverdig Turtix fastsatt for å redde hans venner og samle de spredte delene til Amulet. Me ...

Bowja Ninja 2 SPILLER ►

Bowja ninja 2

6
6 av 10 - 10888 stemmer
Spilte
65150
ganger

Bowja den Ninja er tilbake! Denne gangen er han på oppdrag for å gripe den onde planer for Abura (aka BIGMAN). Bruk musen til å klikke på objekter og steder på skjermen til fremdrift gjennom spillet. Når markøren er en hvit pil og du er fri til å gjøre et trekk. Når markøren er et spinnende røde pilen så du må vente. Når markøren er en hånd-ikonet og deretter kan du klikke på objektet eller stedet du peker på.

Ramayana SPILLER ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 stemmer
Spilte
43425
ganger

Dette spillet er basert på den episke Ramayana, der kong Rama prøver å få kona tilbake, da hun ble kidnappet av hennes bror Ravana. Rama må samle inn tre ashtras (våpen) til å drepe Ravana og få kona Sita tilbake. Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte, mellomromstasten til å hoppe og Ctrl-tasten for å skyte.