Spill Gratis

labyrint av dører

Spillet av eventyr

Labyrint av dører

Labyrint av dører Vurdering: 10/10

Labyrint av dører spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Åpne dørene til slottet for å gå den veien som fører deg til prinsessen. Du må gå å åpne dører for å samle objekter som tillater deg å overvinne hindringer i veien. Drepe monstre med penger eller gjenstander som går samle på veien for å nå lengst. En prins å redde prinsessen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6304 ganger. Vurdering 3654 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 10.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Vurdering basert på 2 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6304 ganger
labyrint av dører

Et spill hvor du må skjerpe de forskjellige portene til hver av skjermene. Man har å overvinne de forskjellige nivåer. I hver av skjermbildene kan du finne monstre som du må enten drepe eller elementer som du kan plukke. Objektene du finner på skjermen er nyttig for dem som dreper monstre eller kjøpe steget til neste nivå.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter labyrint av dører for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Eventyr flash spill kalt labyrint av dører. Og husk at dette er et gratis spill som heter labyrint av dører og det er relatert til Eventyr. Vårt nye spill labyrint av dører er en av de beste spillene i Eventyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt labyrint av dører at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

labyrint av dører
BAKSIDE

Eventyr mest spilte spillene

Turtix SPILLER ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 stemmer
Spilte
77756
ganger

Turtix ikke visste hva som ville skje når han prøvde avstøpning en kraftig spell uten oppsyn av sin lærer. Da han mistet kontroll over det magiske og det ødela en Amulet som opprettholdt ro og harmoni i hans verden, han trodde det verste hadde skjedd. Da han hørte mørkt styrker hadde invadert fem øyer og kidnappet alle de små skilpadder fra skolen av magi! Besluttet å sette ting rett, modig og prisverdig Turtix fastsatt for å redde hans venner og samle de spredte delene til Amulet. Me ...

Bowja Ninja 2 SPILLER ►

Bowja ninja 2

6
6 av 10 - 10888 stemmer
Spilte
65150
ganger

Bowja den Ninja er tilbake! Denne gangen er han på oppdrag for å gripe den onde planer for Abura (aka BIGMAN). Bruk musen til å klikke på objekter og steder på skjermen til fremdrift gjennom spillet. Når markøren er en hvit pil og du er fri til å gjøre et trekk. Når markøren er et spinnende røde pilen så du må vente. Når markøren er en hånd-ikonet og deretter kan du klikke på objektet eller stedet du peker på.

Ramayana SPILLER ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 stemmer
Spilte
43425
ganger

Dette spillet er basert på den episke Ramayana, der kong Rama prøver å få kona tilbake, da hun ble kidnappet av hennes bror Ravana. Rama må samle inn tre ashtras (våpen) til å drepe Ravana og få kona Sita tilbake. Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte, mellomromstasten til å hoppe og Ctrl-tasten for å skyte.