Spill Gratis

Nysgjerrige Eventyr

Spillet av eventyr

Nysgjerrige eventyr

Nysgjerrige Eventyr Vurdering: 2/10

Nysgjerrige eventyr spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spill, er målet ditt å samle gjenstander for å ytterligere utforske omgivelsene. Bruk venstre og høyre-tasten eller A og D for å flytte, og opp-tasten eller w-tasten for å hoppe. Mellomromstasten eller kontrollknappen vil være din handlingsknapp. Med dette, vil du være i stand til å gjøre noe. Undersøke, plukke opp, bruk etc. Hver gang du finner noe du vil være i stand til å bruke, vil et tegn vises, så ikke nøl med å trykke på mellomromstasten. Øynene du ser over hele verden vil lagre spillet ditt når du passerer dem.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6133 ganger. Vurdering 3562 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 2.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Vurdering basert på 6 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6133 ganger
Nysgjerrige Eventyr

Du kan ikke gjøre noe ennå i det første rommet, så hodet rett. Undersøk haug av papir for å ta en bit. Deretter går du tilbake til venstre og undersøke pennen på bordet for å skrive et notat. Gå tilbake til høyre, og undersøke døren for å passere notatet gjennom. Vakten vil ignorere deg, men han vil huske å mate deg. For noen grunn, gir han deg eddik. Gå tilbake til det første rommet og undersøke begeret til å helle eddik i, så løpe bort for å unngå å bli drept. Hvis du står foran hullet i veggen, vil eksplosjonen ikke skade deg. Da kan du hoppe gjennom stedet der veggen var.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Nysgjerrige Eventyr for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Eventyr flash spill kalt Nysgjerrige Eventyr. Og husk at dette er et gratis spill som heter Nysgjerrige Eventyr og det er relatert til Eventyr. Vårt nye spill Nysgjerrige Eventyr er en av de beste spillene i Eventyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Nysgjerrige Eventyr at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Nysgjerrige Eventyr
BAKSIDE

Eventyr mest spilte spillene

Turtix SPILLER ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 stemmer
Spilte
77946
ganger

Turtix ikke visste hva som ville skje når han prøvde avstøpning en kraftig spell uten oppsyn av sin lærer. Da han mistet kontroll over det magiske og det ødela en Amulet som opprettholdt ro og harmoni i hans verden, han trodde det verste hadde skjedd. Da han hørte mørkt styrker hadde invadert fem øyer og kidnappet alle de små skilpadder fra skolen av magi! Besluttet å sette ting rett, modig og prisverdig Turtix fastsatt for å redde hans venner og samle de spredte delene til Amulet. Me ...

Bowja Ninja 2 SPILLER ►

Bowja ninja 2

6
6 av 10 - 10888 stemmer
Spilte
65323
ganger

Bowja den Ninja er tilbake! Denne gangen er han på oppdrag for å gripe den onde planer for Abura (aka BIGMAN). Bruk musen til å klikke på objekter og steder på skjermen til fremdrift gjennom spillet. Når markøren er en hvit pil og du er fri til å gjøre et trekk. Når markøren er et spinnende røde pilen så du må vente. Når markøren er en hånd-ikonet og deretter kan du klikke på objektet eller stedet du peker på.

Ramayana SPILLER ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 stemmer
Spilte
43604
ganger

Dette spillet er basert på den episke Ramayana, der kong Rama prøver å få kona tilbake, da hun ble kidnappet av hennes bror Ravana. Rama må samle inn tre ashtras (våpen) til å drepe Ravana og få kona Sita tilbake. Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte, mellomromstasten til å hoppe og Ctrl-tasten for å skyte.