Spill Gratis

redde prinsessen

Spillet av eventyr

Redde prinsessen

Redde prinsessen Vurdering: 4/10

Redde prinsessen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet spiller du en prins som må redde sin elskede prinsesse reise gjennom en verden av plattformer ved å hoppe. For dette eventyret, klikker du piltastene til å flytte, sidelengs og opp for å hoppe. Ved å trykke på mellomromstasten du investerer tyngdekraften, og du kan gå på taket. Du må overvinne de ulike nivåene, er vanskeligere enn den forrige hvert skjermbilde. Du har å ødelegge fienden og samle alle gullmynter du kan.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 18455 ganger. Vurdering 1101 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 1062 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 18455 ganger
redde prinsessen

Plattformspill der du må overvinne hvert skjermbilde for å avansere til neste nivå. Nivåene øker i vanskelighetsgrad som du avanserer. Du er en liten prins som har å bla gjennom hver av skjermene for å frigjøre prinsessen. Du må ta myntene og når slutten av hvert nivå til det neste. Du kan bruke space for å oppheve tyngdekraften å gå på taket, men du kan ikke bruke for mange ganger.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter redde prinsessen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Eventyr flash spill kalt redde prinsessen. Og husk at dette er et gratis spill som heter redde prinsessen og det er relatert til Eventyr. Vårt nye spill redde prinsessen er en av de beste spillene i Eventyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt redde prinsessen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

redde prinsessen
BAKSIDE

Eventyr mest spilte spillene

Turtix SPILLER ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 stemmer
Spilte
77771
ganger

Turtix ikke visste hva som ville skje når han prøvde avstøpning en kraftig spell uten oppsyn av sin lærer. Da han mistet kontroll over det magiske og det ødela en Amulet som opprettholdt ro og harmoni i hans verden, han trodde det verste hadde skjedd. Da han hørte mørkt styrker hadde invadert fem øyer og kidnappet alle de små skilpadder fra skolen av magi! Besluttet å sette ting rett, modig og prisverdig Turtix fastsatt for å redde hans venner og samle de spredte delene til Amulet. Me ...

Bowja Ninja 2 SPILLER ►

Bowja ninja 2

6
6 av 10 - 10888 stemmer
Spilte
65166
ganger

Bowja den Ninja er tilbake! Denne gangen er han på oppdrag for å gripe den onde planer for Abura (aka BIGMAN). Bruk musen til å klikke på objekter og steder på skjermen til fremdrift gjennom spillet. Når markøren er en hvit pil og du er fri til å gjøre et trekk. Når markøren er et spinnende røde pilen så du må vente. Når markøren er en hånd-ikonet og deretter kan du klikke på objektet eller stedet du peker på.

Ramayana SPILLER ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 stemmer
Spilte
43436
ganger

Dette spillet er basert på den episke Ramayana, der kong Rama prøver å få kona tilbake, da hun ble kidnappet av hennes bror Ravana. Rama må samle inn tre ashtras (våpen) til å drepe Ravana og få kona Sita tilbake. Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte, mellomromstasten til å hoppe og Ctrl-tasten for å skyte.