Spill Gratis

Riddere vs Orker

Spillet av eventyr

Riddere vs orker

Riddere vs Orker Vurdering: 4/10

Riddere vs orker spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Som en modig Ridder, er det opp til deg å slå tilbake 50 bølger av orker, troll og andre skrekkopplevelser fra fortet. Hold dem av på barrikadene, eller bekjempe dem tå til tå inne i slottet. Bygg bygninger å befeste din posisjon, låse opp nytt utstyr, eller lage vennlig soldat treningsmuligheter. Utstyr deg med kjempeflott våpen, tykke rustninger og solid skjold. Bruk 'WASD "til bevegelse og musen for å sikte og angrep.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 14508 ganger. Vurdering 1364 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 776 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 14508 ganger
Riddere vs Orker

ridder, ork, troll, slott, sverd, middelalder,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Riddere vs Orker for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Eventyr flash spill kalt Riddere vs Orker. Og husk at dette er et gratis spill som heter Riddere vs Orker og det er relatert til Eventyr. Vårt nye spill Riddere vs Orker er en av de beste spillene i Eventyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Riddere vs Orker at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Riddere vs Orker
BAKSIDE

Eventyr mest spilte spillene

Turtix SPILLER ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 stemmer
Spilte
77756
ganger

Turtix ikke visste hva som ville skje når han prøvde avstøpning en kraftig spell uten oppsyn av sin lærer. Da han mistet kontroll over det magiske og det ødela en Amulet som opprettholdt ro og harmoni i hans verden, han trodde det verste hadde skjedd. Da han hørte mørkt styrker hadde invadert fem øyer og kidnappet alle de små skilpadder fra skolen av magi! Besluttet å sette ting rett, modig og prisverdig Turtix fastsatt for å redde hans venner og samle de spredte delene til Amulet. Me ...

Bowja Ninja 2 SPILLER ►

Bowja ninja 2

6
6 av 10 - 10888 stemmer
Spilte
65150
ganger

Bowja den Ninja er tilbake! Denne gangen er han på oppdrag for å gripe den onde planer for Abura (aka BIGMAN). Bruk musen til å klikke på objekter og steder på skjermen til fremdrift gjennom spillet. Når markøren er en hvit pil og du er fri til å gjøre et trekk. Når markøren er et spinnende røde pilen så du må vente. Når markøren er en hånd-ikonet og deretter kan du klikke på objektet eller stedet du peker på.

Ramayana SPILLER ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 stemmer
Spilte
43425
ganger

Dette spillet er basert på den episke Ramayana, der kong Rama prøver å få kona tilbake, da hun ble kidnappet av hennes bror Ravana. Rama må samle inn tre ashtras (våpen) til å drepe Ravana og få kona Sita tilbake. Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte, mellomromstasten til å hoppe og Ctrl-tasten for å skyte.