Spill Gratis

Skatter på Bunnen av Havet

Spillet av eventyr

Skatter på bunnen av havet

Skatter på Bunnen av Havet Vurdering: 10/10

Skatter på bunnen av havet spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spill, vil du må oppdage alle tre ruter av Kaluha trekanten for å finne så mye skatter som mulig! Rigge opp din ubåt for å nå større dyp! For eksempel, tilsvarer mer plating større motstand mot press! Delfiner som du finner vil noen ganger gi deg hint. Vær forsiktig med haier. Bruk piltastene til å navigere skipet, og space for å slippe ubåten. Når ubåten er droppet, finne en skatt, og trykker på en tast for å hente den.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6038 ganger. Vurdering 3592 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 10.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Vurdering basert på 2 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6038 ganger
Skatter på Bunnen av Havet

Når du er under vann, må du være forsiktig med flere ting for å overleve. Først av alt, unngå hai. Men de tre målere som vises er også svært viktig. En vil fortelle deg oksygen tilgjengelig inne i ubåten, som du vil være i stand til å løse ved bare å klatre opp til overflaten. Den andre vil fortelle deg presset at ubåten blir satt gjennom, noe som betyr at du vil rett og slett nødt til å unngå å gå for langt under overflaten. Til slutt, må du gå tilbake til skipet før batteriet går tomt.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Skatter på Bunnen av Havet for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Eventyr flash spill kalt Skatter på Bunnen av Havet. Og husk at dette er et gratis spill som heter Skatter på Bunnen av Havet og det er relatert til Eventyr. Vårt nye spill Skatter på Bunnen av Havet er en av de beste spillene i Eventyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Skatter på Bunnen av Havet at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Skatter på Bunnen av Havet
BAKSIDE

Eventyr mest spilte spillene

Turtix SPILLER ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 stemmer
Spilte
77771
ganger

Turtix ikke visste hva som ville skje når han prøvde avstøpning en kraftig spell uten oppsyn av sin lærer. Da han mistet kontroll over det magiske og det ødela en Amulet som opprettholdt ro og harmoni i hans verden, han trodde det verste hadde skjedd. Da han hørte mørkt styrker hadde invadert fem øyer og kidnappet alle de små skilpadder fra skolen av magi! Besluttet å sette ting rett, modig og prisverdig Turtix fastsatt for å redde hans venner og samle de spredte delene til Amulet. Me ...

Bowja Ninja 2 SPILLER ►

Bowja ninja 2

6
6 av 10 - 10888 stemmer
Spilte
65165
ganger

Bowja den Ninja er tilbake! Denne gangen er han på oppdrag for å gripe den onde planer for Abura (aka BIGMAN). Bruk musen til å klikke på objekter og steder på skjermen til fremdrift gjennom spillet. Når markøren er en hvit pil og du er fri til å gjøre et trekk. Når markøren er et spinnende røde pilen så du må vente. Når markøren er en hånd-ikonet og deretter kan du klikke på objektet eller stedet du peker på.

Ramayana SPILLER ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 stemmer
Spilte
43435
ganger

Dette spillet er basert på den episke Ramayana, der kong Rama prøver å få kona tilbake, da hun ble kidnappet av hennes bror Ravana. Rama må samle inn tre ashtras (våpen) til å drepe Ravana og få kona Sita tilbake. Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte, mellomromstasten til å hoppe og Ctrl-tasten for å skyte.