Spill Gratis

Stjele som en tyv

Spillet av eventyr

Stjele som en tyv

Stjele som en tyv Vurdering: 8/10

Stjele som en tyv spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Har en kjæreste som ønsker dyre ting. Å gifte seg med henne må du kjøpe smykker, biler og dyre ting. Trenger penger vi ikke har, så du må stjele for å få penger. Du må stjele over byen. Logg på hus og samle inn penger i gata. Du må smette unna politiet, som overvåker sikkerheten i byen. Unnslippe politibilen til neste del for å fortsette å stjele. På hver skjerm kjøpe hva kjæresten din ber deg om å gifte seg med henne på slutten av spillet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5767 ganger. Vurdering 3570 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 8 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5767 ganger
Stjele som en tyv

Du må være en bedrift for å stjele tyv hele byen. Husene er stengt, men du kan åpne dørene til å bære verdisaker inne. Walk gatene på jakt etter penger og smykker for å få. Polititjenestemenn patruljerer gatene på jakt etter tyver. Du må være rask og stealthy at agenter ikke bli fanget. Når du har stjålet en nabolaget, ta bilen til å gå til neste område. På slutten av hvert skjermbilde tilgang til shoppingområdet å gå å få de tingene som kjæresten din ønsker å ha, som luksusbiler eller smykker.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Stjele som en tyv for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Eventyr flash spill kalt Stjele som en tyv. Og husk at dette er et gratis spill som heter Stjele som en tyv og det er relatert til Eventyr. Vårt nye spill Stjele som en tyv er en av de beste spillene i Eventyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Stjele som en tyv at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Stjele som en tyv
BAKSIDE

Eventyr mest spilte spillene

Turtix SPILLER ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 stemmer
Spilte
77750
ganger

Turtix ikke visste hva som ville skje når han prøvde avstøpning en kraftig spell uten oppsyn av sin lærer. Da han mistet kontroll over det magiske og det ødela en Amulet som opprettholdt ro og harmoni i hans verden, han trodde det verste hadde skjedd. Da han hørte mørkt styrker hadde invadert fem øyer og kidnappet alle de små skilpadder fra skolen av magi! Besluttet å sette ting rett, modig og prisverdig Turtix fastsatt for å redde hans venner og samle de spredte delene til Amulet. Me ...

Bowja Ninja 2 SPILLER ►

Bowja ninja 2

6
6 av 10 - 10888 stemmer
Spilte
65144
ganger

Bowja den Ninja er tilbake! Denne gangen er han på oppdrag for å gripe den onde planer for Abura (aka BIGMAN). Bruk musen til å klikke på objekter og steder på skjermen til fremdrift gjennom spillet. Når markøren er en hvit pil og du er fri til å gjøre et trekk. Når markøren er et spinnende røde pilen så du må vente. Når markøren er en hånd-ikonet og deretter kan du klikke på objektet eller stedet du peker på.

Ramayana SPILLER ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 stemmer
Spilte
43421
ganger

Dette spillet er basert på den episke Ramayana, der kong Rama prøver å få kona tilbake, da hun ble kidnappet av hennes bror Ravana. Rama må samle inn tre ashtras (våpen) til å drepe Ravana og få kona Sita tilbake. Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte, mellomromstasten til å hoppe og Ctrl-tasten for å skyte.