Spill Gratis

Tårn av Kanthor

Spillet av eventyr

Tårn av kanthor

Tårn av Kanthor Vurdering: 9/10

Tårn av kanthor spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Tårn av Kanthor er et eventyrspill hvor du må bla deg gjennom hvert rom av et tårn for å komme til slutten. I hvert av rommene vil ha en tur rundt hindringer for å komme til den andre døren, se flaggermus jage deg, skyte deg magikere og andre bevis som vil gjøre ting vanskelig. Flytt: Piltastene Hopp: X Angrep: C Skyt: V Pause / Oppgraderinger: P Dempe: M

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7457 ganger. Vurdering 3085 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 9.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Vurdering basert på 8 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7457 ganger
Tårn av Kanthor

Tårn av Kanthor er et vanedannende eventyrspill der du må overvinne forskjellige rom med forskjellige hindringer som du må hoppe og unnvike. Klassiske spillet morsomt å spille på datamaskinen. Klatre til toppen av tårnet rom for rom og ikke la fiender fange deg.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Tårn av Kanthor for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Eventyr flash spill kalt Tårn av Kanthor. Og husk at dette er et gratis spill som heter Tårn av Kanthor og det er relatert til Eventyr. Vårt nye spill Tårn av Kanthor er en av de beste spillene i Eventyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Tårn av Kanthor at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Tårn av Kanthor
BAKSIDE

Eventyr mest spilte spillene

Turtix SPILLER ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 stemmer
Spilte
77754
ganger

Turtix ikke visste hva som ville skje når han prøvde avstøpning en kraftig spell uten oppsyn av sin lærer. Da han mistet kontroll over det magiske og det ødela en Amulet som opprettholdt ro og harmoni i hans verden, han trodde det verste hadde skjedd. Da han hørte mørkt styrker hadde invadert fem øyer og kidnappet alle de små skilpadder fra skolen av magi! Besluttet å sette ting rett, modig og prisverdig Turtix fastsatt for å redde hans venner og samle de spredte delene til Amulet. Me ...

Bowja Ninja 2 SPILLER ►

Bowja ninja 2

6
6 av 10 - 10888 stemmer
Spilte
65148
ganger

Bowja den Ninja er tilbake! Denne gangen er han på oppdrag for å gripe den onde planer for Abura (aka BIGMAN). Bruk musen til å klikke på objekter og steder på skjermen til fremdrift gjennom spillet. Når markøren er en hvit pil og du er fri til å gjøre et trekk. Når markøren er et spinnende røde pilen så du må vente. Når markøren er en hånd-ikonet og deretter kan du klikke på objektet eller stedet du peker på.

Ramayana SPILLER ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 stemmer
Spilte
43423
ganger

Dette spillet er basert på den episke Ramayana, der kong Rama prøver å få kona tilbake, da hun ble kidnappet av hennes bror Ravana. Rama må samle inn tre ashtras (våpen) til å drepe Ravana og få kona Sita tilbake. Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte, mellomromstasten til å hoppe og Ctrl-tasten for å skyte.