Spill Gratis

Unndragelse Feller

Spillet av eventyr

Unndragelse feller

Unndragelse Feller Vurdering: 3/10

Unndragelse feller spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne morsomme og vanedannende blitz spillet er du en ninja lærling som må reise en labyrint samle alle stjernene mens du unngår fellene som du vil dukke opp. Samle stjerner mens unnvike spyd, makes og hoppe over groper. Når du kommer til det punktet du kan fortsette uten å sikkerhetskopiere forsikring hvis du dør. Og ikke glem din herre ninja holder vakt over deg. Spillet: Bruk space for å bytte fra stjerne til stjerne, og å hoppe.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7265 ganger. Vurdering 3192 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 4 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7265 ganger
Unndragelse Feller

Ferdighet spill hvor du må kjøre en labyrint tester overstiger det sette deg også hoppe, unndragelse pigger makes eller spyd. Hver skjerm er vanskeligere enn den forrige, men spillet er enkel å spille, og for alle målgrupper.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Unndragelse Feller for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Eventyr flash spill kalt Unndragelse Feller. Og husk at dette er et gratis spill som heter Unndragelse Feller og det er relatert til Eventyr. Vårt nye spill Unndragelse Feller er en av de beste spillene i Eventyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Unndragelse Feller at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Unndragelse Feller
BAKSIDE

Eventyr mest spilte spillene

Turtix SPILLER ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 stemmer
Spilte
77946
ganger

Turtix ikke visste hva som ville skje når han prøvde avstøpning en kraftig spell uten oppsyn av sin lærer. Da han mistet kontroll over det magiske og det ødela en Amulet som opprettholdt ro og harmoni i hans verden, han trodde det verste hadde skjedd. Da han hørte mørkt styrker hadde invadert fem øyer og kidnappet alle de små skilpadder fra skolen av magi! Besluttet å sette ting rett, modig og prisverdig Turtix fastsatt for å redde hans venner og samle de spredte delene til Amulet. Me ...

Bowja Ninja 2 SPILLER ►

Bowja ninja 2

6
6 av 10 - 10888 stemmer
Spilte
65323
ganger

Bowja den Ninja er tilbake! Denne gangen er han på oppdrag for å gripe den onde planer for Abura (aka BIGMAN). Bruk musen til å klikke på objekter og steder på skjermen til fremdrift gjennom spillet. Når markøren er en hvit pil og du er fri til å gjøre et trekk. Når markøren er et spinnende røde pilen så du må vente. Når markøren er en hånd-ikonet og deretter kan du klikke på objektet eller stedet du peker på.

Ramayana SPILLER ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 stemmer
Spilte
43604
ganger

Dette spillet er basert på den episke Ramayana, der kong Rama prøver å få kona tilbake, da hun ble kidnappet av hennes bror Ravana. Rama må samle inn tre ashtras (våpen) til å drepe Ravana og få kona Sita tilbake. Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte, mellomromstasten til å hoppe og Ctrl-tasten for å skyte.