Spill Gratis

Utforsk Slottet

Spillet av eventyr

Utforsk slottet

Utforsk Slottet Vurdering: 7/10

Utforsk slottet spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En gang, i byen Ichbindubistburg levde Eine bueskytteren og Kleine bomber, en søster og en bror. En dag bestemte de seg for å dra ut for å lete etter bedre lykke i fjerne land. Visste de har noen plan? Selvfølgelig ikke! Og nå er du å finne ut hvordan du uventet slik en ikke-planlagt tur kan gå! Bruk piltastene til å flytte karakteren din, og ta hensyn til tutorials finner du på veien, fordi du vil lære ting som dobbelt hopp, som er å trykke hoppe tasten igjen på toppen av et hopp for å gå enda høyere.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6744 ganger. Vurdering 2939 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 26 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6744 ganger
Utforsk Slottet

Dette er en historie om to heldige kjeltring hvis navn er Eine (en jente) og Kleine (en gutt), som drar på en tur som ikke har noen spesielle planer. Og det skjedde slik at de møtte mange opplevelser på vei.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Utforsk Slottet for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Eventyr flash spill kalt Utforsk Slottet. Og husk at dette er et gratis spill som heter Utforsk Slottet og det er relatert til Eventyr. Vårt nye spill Utforsk Slottet er en av de beste spillene i Eventyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Utforsk Slottet at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Utforsk Slottet
BAKSIDE

Eventyr mest spilte spillene

Turtix SPILLER ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 stemmer
Spilte
76501
ganger

Turtix ikke visste hva som ville skje når han prøvde avstøpning en kraftig spell uten oppsyn av sin lærer. Da han mistet kontroll over det magiske og det ødela en Amulet som opprettholdt ro og harmoni i hans verden, han trodde det verste hadde skjedd. Da han hørte mørkt styrker hadde invadert fem øyer og kidnappet alle de små skilpadder fra skolen av magi! Besluttet å sette ting rett, modig og prisverdig Turtix fastsatt for å redde hans venner og samle de spredte delene til Amulet. Me ...

Bowja Ninja 2 SPILLER ►

Bowja ninja 2

6
6 av 10 - 10888 stemmer
Spilte
63924
ganger

Bowja den Ninja er tilbake! Denne gangen er han på oppdrag for å gripe den onde planer for Abura (aka BIGMAN). Bruk musen til å klikke på objekter og steder på skjermen til fremdrift gjennom spillet. Når markøren er en hvit pil og du er fri til å gjøre et trekk. Når markøren er et spinnende røde pilen så du må vente. Når markøren er en hånd-ikonet og deretter kan du klikke på objektet eller stedet du peker på.

Ramayana SPILLER ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 stemmer
Spilte
42223
ganger

Dette spillet er basert på den episke Ramayana, der kong Rama prøver å få kona tilbake, da hun ble kidnappet av hennes bror Ravana. Rama må samle inn tre ashtras (våpen) til å drepe Ravana og få kona Sita tilbake. Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte, mellomromstasten til å hoppe og Ctrl-tasten for å skyte.