Spill Gratis

Vampyr

Spillet av eventyr

Vampyr

Vampyr Vurdering: 8/10

Vampyr spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du er en vampyr som må mate på menneskeblod. Vampyrer har en rekke fullmakter som bør brukes for mennesker ikke blir fanget og å drikke deres blod. Du kan fly som en flaggermus fra ett sted til et annet eller bruke mentale krefter. Du må smette unna kors og hvitløk som sårer deg. Et morsomt eventyr liv som en vampyr.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5957 ganger. Vurdering 3576 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 10 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5957 ganger
Vampyr

En vampyr spill hvor du må lære deg å være en av dem. Du har alle de magiske krefter, og må lære å bruke dem til å spise menneske. Rammer kvinner i søvne å drikke deres blod. Du må unngå de tingene som sårer deg som kors og hvitløk. Spill som en vampyr i dette morsomme eventyr for alle aldre.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Vampyr for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Eventyr flash spill kalt Vampyr. Og husk at dette er et gratis spill som heter Vampyr og det er relatert til Eventyr. Vårt nye spill Vampyr er en av de beste spillene i Eventyr du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Vampyr at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Vampyr
BAKSIDE

Eventyr mest spilte spillene

Turtix SPILLER ►

Turtix

6
6 av 10 - 13398 stemmer
Spilte
77750
ganger

Turtix ikke visste hva som ville skje når han prøvde avstøpning en kraftig spell uten oppsyn av sin lærer. Da han mistet kontroll over det magiske og det ødela en Amulet som opprettholdt ro og harmoni i hans verden, han trodde det verste hadde skjedd. Da han hørte mørkt styrker hadde invadert fem øyer og kidnappet alle de små skilpadder fra skolen av magi! Besluttet å sette ting rett, modig og prisverdig Turtix fastsatt for å redde hans venner og samle de spredte delene til Amulet. Me ...

Bowja Ninja 2 SPILLER ►

Bowja ninja 2

6
6 av 10 - 10888 stemmer
Spilte
65144
ganger

Bowja den Ninja er tilbake! Denne gangen er han på oppdrag for å gripe den onde planer for Abura (aka BIGMAN). Bruk musen til å klikke på objekter og steder på skjermen til fremdrift gjennom spillet. Når markøren er en hvit pil og du er fri til å gjøre et trekk. Når markøren er et spinnende røde pilen så du må vente. Når markøren er en hånd-ikonet og deretter kan du klikke på objektet eller stedet du peker på.

Ramayana SPILLER ►

Ramayana

6
6 av 10 - 4460 stemmer
Spilte
43421
ganger

Dette spillet er basert på den episke Ramayana, der kong Rama prøver å få kona tilbake, da hun ble kidnappet av hennes bror Ravana. Rama må samle inn tre ashtras (våpen) til å drepe Ravana og få kona Sita tilbake. Instruksjoner: Bruk piltastene til å flytte, mellomromstasten til å hoppe og Ctrl-tasten for å skyte.