Spill Gratis

Farging av en prinsesse

Spillet av fargelegge

Farging av en prinsesse

Farging av en prinsesse Vurdering: 4/10

Farging av en prinsesse spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Prinsessen av slottet går en tur, men er på en verden uten farge, må du male dette bildet i svart og hvitt av den vakre riket og dets hager. I dette spillet, foreslår vi en utfordring der du må fargelegge bildet av en prinsesse når ut en tur i slottsparken. Å male bildet, klikker du med musen på en fargepalett funnet på venstre side av skjermen, velger du elementet du ønsker å male, klikke med musen. Fint landskap som trenger din hjelp til å ha all sin farge.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 22820 ganger. Vurdering 847 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 1302 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 22820 ganger
Farging av en prinsesse

En prinsesse farging spillet. Ha et landskap med slottet til kongen i bakgrunnen. I front har vi bildet av en prinsesse som vandrer slottsparken. Det er en dam som har noen svaner svømming. Vi ser blomstene på bakken. Alle elementene er i svart og hvitt, og du må bruke de fargene. I det fjerne ser vi skogens trær og sol på himmelen. Prinsessen bærer en blomsterbukett i hendene. Du må male alle elementene farge. Når du er ferdig kan du skrive ut på bildet for å få en fin minne.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Farging av en prinsesse for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Fargelegge flash spill kalt Farging av en prinsesse. Og husk at dette er et gratis spill som heter Farging av en prinsesse og det er relatert til Fargelegge. Vårt nye spill Farging av en prinsesse er en av de beste spillene i Fargelegge du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Farging av en prinsesse at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Farging av en prinsesse
BAKSIDE

Fargelegge mest spilte spillene

Fargelegge Frukt og Grønnsaker SPILLER ►

Fargelegge frukt og grønnsaker

5
5 av 10 - 10232 stemmer
Spilte
104517
ganger

Nyt fargelegging denne serien av frukt og grønnsaker. Til den, klikker du en farge med musen og etter klikker elementene du vil male med denne fargen.

Fargestoffer Bilde av Avatar SPILLER ►

Fargestoffer bilde av avatar

4
4 av 10 - 1454 stemmer
Spilte
23847
ganger

I dette spillet må du fargelegge dette bildet, hvor du kan se de viktigste figurene fra filmen Avatar, Jake og Neytiri. I dette spillet må du fargelegge dette bildet, der du kan se hovedpersonene i Avatar (James Cameron film). For å gjøre dette, klikk på en farge med musen og male et bilde element med den fargen, ved å klikke på elementet. Du kan være kreativ med bruk av farger, men du vet at det meste av kroppen av aliens i denne filmen er blå. Mennesker nå en vanskelig planet bebodd ...

Tegne en engel SPILLER ►

Tegne en engel

4
4 av 10 - 944 stemmer
Spilte
18976
ganger

I dette spillet må du hjelpe Alice å trekke den vakreste engelen i byen. For å gjøre dette, vil du klikker med musen, på en farge og etter klikk på objektet du vil tegne med den fargen. Når du er ferdig fargelegger bildet, vil du skrive ut bildet.