Spill Gratis

Fargelegging: magiske prinsesse

Spillet av fargelegge

Fargelegging: magiske prinsesse

Fargelegging: magiske prinsesse Vurdering: 6/10

Fargelegging: magiske prinsesse spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Prinsessen har magiske krefter, og som gjør fargene skinne sterkere og flytte på klærne dine, du kan legge til dine magiske male sin magi. I dette spillet, må du til å fargelegge med databildet av en prinsesse som har en veldig spesiell antrekk. For å male bildet, velger du en farge ved å klikke på en farge-menyen med musen, palett av farger som er på høyre side av skjermen, og deretter tegner et objekt med denne fargen. Det kan være malt og gjør dem fine effekter på klær.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 16603 ganger. Vurdering 1173 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 892 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 16603 ganger
Fargelegging: magiske prinsesse

I denne aktiviteten må du male et bilde. Det er bildet av en prinsesse du kan farge datamaskin. Du må male hud, øyne, lepper, hår og kostyme. Også de magiske blomster som beveger seg. Et sett med maling farger for en prinsesse. Et bilde i svart og hvitt du trenger. En ung prinsesse iført en drakt som du opplever din kreativitet med bruk av farger. Male den peneste kjole av riket. Nyt den magiske av dette spillet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Fargelegging: magiske prinsesse for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Fargelegge flash spill kalt Fargelegging: magiske prinsesse. Og husk at dette er et gratis spill som heter Fargelegging: magiske prinsesse og det er relatert til Fargelegge. Vårt nye spill Fargelegging: magiske prinsesse er en av de beste spillene i Fargelegge du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Fargelegging: magiske prinsesse at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Fargelegging: magiske prinsesse
BAKSIDE

Fargelegge mest spilte spillene

Fargelegge Frukt og Grønnsaker SPILLER ►

Fargelegge frukt og grønnsaker

5
5 av 10 - 10224 stemmer
Spilte
103741
ganger

Nyt fargelegging denne serien av frukt og grønnsaker. Til den, klikker du en farge med musen og etter klikker elementene du vil male med denne fargen.

Fargestoffer Bilde av Avatar SPILLER ►

Fargestoffer bilde av avatar

4
4 av 10 - 1454 stemmer
Spilte
23348
ganger

I dette spillet må du fargelegge dette bildet, hvor du kan se de viktigste figurene fra filmen Avatar, Jake og Neytiri. I dette spillet må du fargelegge dette bildet, der du kan se hovedpersonene i Avatar (James Cameron film). For å gjøre dette, klikk på en farge med musen og male et bilde element med den fargen, ved å klikke på elementet. Du kan være kreativ med bruk av farger, men du vet at det meste av kroppen av aliens i denne filmen er blå. Mennesker nå en vanskelig planet bebodd ...

Farging av en prinsesse SPILLER ►

Farging av en prinsesse

4
4 av 10 - 1302 stemmer
Spilte
22293
ganger

Prinsessen av slottet går en tur, men er på en verden uten farge, må du male dette bildet i svart og hvitt av den vakre riket og dets hager. I dette spillet, foreslår vi en utfordring der du må fargelegge bildet av en prinsesse når ut en tur i slottsparken. Å male bildet, klikker du med musen på en fargepalett funnet på venstre side av skjermen, velger du elementet du ønsker å male, klikke med musen. Fint landskap som trenger din hjelp til å ha all sin farge.