Spill Gratis

Kort Skaperen Far Dag

Spillet av fargelegge

Kort skaperen far dag

Kort Skaperen Far Dag Vurdering: 6/10

Kort skaperen far dag spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spillet vil du være i stand til å velge hvilke kort til farge, farge det, og deretter skrive det slik at du kan gi det til faren din. Dessuten vil du kunne lagre tegningen til en bildefil, og angre på hver bevegelse. Alt du egentlig trenger å vite er at ved å klikke på en farge og deretter klikke på en skissert område, vil du ha en full farge bilde i løpet av minutter. Glad Far Dag!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7333 ganger. Vurdering 3018 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 24 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7333 ganger
Kort Skaperen Far Dag

Ha det gøy farging en rekke søte, vakre bilder. Deretter be om tillatelse til å skrive den ut og overraske pappa på Far Dag!

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kort Skaperen Far Dag for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Fargelegge flash spill kalt Kort Skaperen Far Dag. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kort Skaperen Far Dag og det er relatert til Fargelegge. Vårt nye spill Kort Skaperen Far Dag er en av de beste spillene i Fargelegge du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kort Skaperen Far Dag at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kort Skaperen Far Dag
BAKSIDE

Fargelegge mest spilte spillene

Fargelegge Frukt og Grønnsaker SPILLER ►

Fargelegge frukt og grønnsaker

5
5 av 10 - 10224 stemmer
Spilte
103741
ganger

Nyt fargelegging denne serien av frukt og grønnsaker. Til den, klikker du en farge med musen og etter klikker elementene du vil male med denne fargen.

Fargestoffer Bilde av Avatar SPILLER ►

Fargestoffer bilde av avatar

4
4 av 10 - 1454 stemmer
Spilte
23348
ganger

I dette spillet må du fargelegge dette bildet, hvor du kan se de viktigste figurene fra filmen Avatar, Jake og Neytiri. I dette spillet må du fargelegge dette bildet, der du kan se hovedpersonene i Avatar (James Cameron film). For å gjøre dette, klikk på en farge med musen og male et bilde element med den fargen, ved å klikke på elementet. Du kan være kreativ med bruk av farger, men du vet at det meste av kroppen av aliens i denne filmen er blå. Mennesker nå en vanskelig planet bebodd ...

Farging av en prinsesse SPILLER ►

Farging av en prinsesse

4
4 av 10 - 1302 stemmer
Spilte
22293
ganger

Prinsessen av slottet går en tur, men er på en verden uten farge, må du male dette bildet i svart og hvitt av den vakre riket og dets hager. I dette spillet, foreslår vi en utfordring der du må fargelegge bildet av en prinsesse når ut en tur i slottsparken. Å male bildet, klikker du med musen på en fargepalett funnet på venstre side av skjermen, velger du elementet du ønsker å male, klikke med musen. Fint landskap som trenger din hjelp til å ha all sin farge.