Spill Gratis

Lykkelig Far Dag

Spillet av fargelegge

Lykkelig far dag

Lykkelig Far Dag Vurdering: 7/10

Lykkelig far dag spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linje spillet er en fargestoffer spill der du kan farge en tegning av faren din og kanskje finne ut en ny måte å ønske din far og svært lykkelig Far Dag, som er å skrive ut fargelegge og lever det til ham. Bruk musen til å velge en farge og fylle en skissert område. Du kan velge hvilken som helst farge du liker.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7010 ganger. Vurdering 3063 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 38 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7010 ganger
Lykkelig Far Dag

Hvis du liker farging sider, så må du prøve en på linje farging side. Fargen er mye klarere, og det er ingen måte at du kan farge utenfor disposisjonen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Lykkelig Far Dag for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Fargelegge flash spill kalt Lykkelig Far Dag. Og husk at dette er et gratis spill som heter Lykkelig Far Dag og det er relatert til Fargelegge. Vårt nye spill Lykkelig Far Dag er en av de beste spillene i Fargelegge du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Lykkelig Far Dag at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Lykkelig Far Dag
BAKSIDE

Fargelegge mest spilte spillene

Fargelegge Frukt og Grønnsaker SPILLER ►

Fargelegge frukt og grønnsaker

5
5 av 10 - 10224 stemmer
Spilte
103741
ganger

Nyt fargelegging denne serien av frukt og grønnsaker. Til den, klikker du en farge med musen og etter klikker elementene du vil male med denne fargen.

Fargestoffer Bilde av Avatar SPILLER ►

Fargestoffer bilde av avatar

4
4 av 10 - 1454 stemmer
Spilte
23348
ganger

I dette spillet må du fargelegge dette bildet, hvor du kan se de viktigste figurene fra filmen Avatar, Jake og Neytiri. I dette spillet må du fargelegge dette bildet, der du kan se hovedpersonene i Avatar (James Cameron film). For å gjøre dette, klikk på en farge med musen og male et bilde element med den fargen, ved å klikke på elementet. Du kan være kreativ med bruk av farger, men du vet at det meste av kroppen av aliens i denne filmen er blå. Mennesker nå en vanskelig planet bebodd ...

Farging av en prinsesse SPILLER ►

Farging av en prinsesse

4
4 av 10 - 1302 stemmer
Spilte
22293
ganger

Prinsessen av slottet går en tur, men er på en verden uten farge, må du male dette bildet i svart og hvitt av den vakre riket og dets hager. I dette spillet, foreslår vi en utfordring der du må fargelegge bildet av en prinsesse når ut en tur i slottsparken. Å male bildet, klikker du med musen på en fargepalett funnet på venstre side av skjermen, velger du elementet du ønsker å male, klikke med musen. Fint landskap som trenger din hjelp til å ha all sin farge.