Spill Gratis

3D Ball i en Labyrint

Spillet av ferdighet

3d ball i en labyrint

3D Ball i en Labyrint Vurdering: 8/10

3d ball i en labyrint spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis 3D på linje spill er en enkel ball i en labyrint spill. Alt du trenger å gjøre er vippe labyrinten ved å bevege musen til den retningen du vil at ballen skal gå, slik at ballen vil bevege måten labyrinten er vippet ned. Samle mynter og gjøre det gjennom labyrinten så raskt som mulig. Sjekk din resultat og ikke la det redusere altfor mye.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7353 ganger. Vurdering 2837 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 62 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7353 ganger
3D Ball i en Labyrint

I noen versjoner av dette spillet, er en trekirke labyrint tiltes ved hjelp av to knottene. Normalt har ballen skal navigeres forbi en rekke hull, vegger og hindringer. En magnet brukes i andre versjoner hvor ballene må bli manipulert snarere enn i labyrinten.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter 3D Ball i en Labyrint for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Ferdighet flash spill kalt 3D Ball i en Labyrint. Og husk at dette er et gratis spill som heter 3D Ball i en Labyrint og det er relatert til Ferdighet. Vårt nye spill 3D Ball i en Labyrint er en av de beste spillene i Ferdighet du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt 3D Ball i en Labyrint at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

3D Ball i en Labyrint
BAKSIDE

Ferdighet mest spilte spillene

Juveler i Kosmos SPILLER ►

Juveler i kosmos

4
4 av 10 - 7048 stemmer
Spilte
79475
ganger

Destroy gems ved å lage linjer med 3 eller flere gems av samme type. Du kan flytte dem ved å bruke musen til å klikke og swap tilstøtende gems.

Tårn av kuler av iskrem SPILLER ►

Tårn av kuler av iskrem

4
4 av 10 - 5540 stemmer
Spilte
46741
ganger

Du må bygge det høyeste tårnet kuler av iskrem i verden. Donald og du må slippe en kuler av iskrem på kjeglen er nedenfor. Vanskeligheten er stigen som beveger du deg like over wafer. Vær forsiktig, hvis du mister for mange baller, taper spillet. Du må slippe en ball akkurat på den siste, som faller på denne for å holde seg på toppen. Jo høyere tårnet er du tjene flere poeng. Vis dine ferdigheter og feilberegner fallende baller.

Klikk SPILLER ►

Klikk

6
6 av 10 - 1958 stemmer
Spilte
36731
ganger

Klikk for høy score. Instruksjoner: klikk så fort du kan. Grip tak i powerups å gi deg mer tid. Har du klikke makt?