Spill Gratis

Bilder av en Bydel

Spillet av finn forskjellene

Bilder av en bydel

Bilder av en Bydel Vurdering: 4/10

Bilder av en bydel spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, kan du se to bilder av en del av byen som ser det samme, men begge har tjue forskjellige, så du må finne dem. For å rulle skjermen bare beveger musen og klikk på venstre knappen for å oppdage forskjellene. Sannheten er at du må se opp nok til å finne alle de skjulte detaljene som er forskjellig mellom de to fotografier av takene i forstedene. Ha det gøy med vennene dine og nyte en morsom tid med denne enkle, men vanedannende spill.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 12786 ganger. Vurdering 1646 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 214 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 12786 ganger
Bilder av en Bydel

Et spill av spot forskjellene er en rask og enkel måte å underholde deg selv i noen minutter, og du har fri eller er kjedelig. Dynamikken i disse spillene er veldig enkel. Det er to bilder som ser like ut, men de er vist en rekke forskjeller som du må finne. Her er 25 detaljer som skjuler forskjellene mellom de to bildene. Vil du være i stand til å finne dem alle før tiden løper ut? Takene som vises på bildene minner forstedene av byen, takene av en vanlig nabolaget som kan bli funnet i sentrum av byene.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Bilder av en Bydel for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Finn forskjellene flash spill kalt Bilder av en Bydel. Og husk at dette er et gratis spill som heter Bilder av en Bydel og det er relatert til Finn forskjellene. Vårt nye spill Bilder av en Bydel er en av de beste spillene i Finn forskjellene du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Bilder av en Bydel at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Bilder av en Bydel
BAKSIDE

Finn forskjellene mest spilte spillene

Søk i forskjeller mellom to bilder SPILLER ►

Søk i forskjeller mellom to bilder

6
6 av 10 - 2074 stemmer
Spilte
56237
ganger

I dette spillet, må du finne de fem forskjellene mellom to bilder basert på tegneserier, for ett minutt. Du beveger musen for å rulle skjermen og trykke på venstre museknapp for å finne forskjellen. En kamp mot klokken for å finne alle forskjellene mellom bilder av tegneseriefigurer. En enkel aktivitet for barn og folk i alle aldre. Enkel nivå spillet.

Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå) SPILLER ►

Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå)

6
6 av 10 - 4954 stemmer
Spilte
48072
ganger

Klassisk aktivitet for å finne forskjellen mellom to bilder som ser identiske, men for de mer vanskelige versjonen, som koster mye å finne forskjellene. I dette spillet, må du finne forskjellene mellom de to bildene er svært like. Du får fem poeng hvis du vil finne forskjellen og mister fem poeng hvis du mislykkes. En scene av en jente i et landskap er et speilbilde du må finne som gjør dem annerledes. Se etter små detaljer overalt. Det er for folk som er vant til denne typen spill.

Symmetriske Bilder SPILLER ►

Symmetriske bilder

5
5 av 10 - 3044 stemmer
Spilte
39208
ganger

I dette spillet kan du se to symmetriske bilder, men begge har ti forskjeller. Du har å se disse forskjellene. For å finne dem, må du flytte musen til å rulle skjermen og du puls venstre knapp musen når du har funnet en forskjell. Du tjener poeng når du har finner en forskjell, og du mindre poeng når du har feil. Symmetri er det nøyaktige korrespondanse til alle deler av en figur om et senter, en akse eller fly.