Spill Gratis

Bilder Av En Stor By

Spillet av finn forskjellene

Bilder av en stor by

Bilder Av En Stor By Vurdering: 3/10

Bilder av en stor by spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du ser disse to bildene i en storby? Selv om de ser like ut, er sannheten det gjemmer seg noen elementer som er forskjellig mellom dem. Det du må gjøre er å finne hvilke detaljer er ikke helt den samme mellom de to urbane kunstverk. Hvis du ser nøye nok vil du se at det er flere forskjeller enn først trodd. Dette spillet har en modernistisk stil tegninger, som er gjort i graderingsfarger ved å blande blå med røde fargetoner. Hvis du liker å reise og se verden, trenger du sikkert like spot forskjellene i denne moderne urbane landskapet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11499 ganger. Vurdering 1901 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 176 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11499 ganger
Bilder Av En Stor By

Spot forskjellene spill er en klassisk oppvekstaktivitetssider. Nå med ny teknologi kan du spille disse underholdende spill nesten, på dataskjermen. Målet med disse aktivitetene er å sammenligne to fotografier eller bilder som ser like og finne forskjellene mellom dem. I de fleste barns versjoner av dette spillet er det vanligvis 5 til 10 forskjeller, men i spillet som vi foreslår her er mer enn et dusin av dem. Vil du være i stand til å finne dem alle innen den tid gitt?

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Bilder Av En Stor By for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Finn forskjellene flash spill kalt Bilder Av En Stor By. Og husk at dette er et gratis spill som heter Bilder Av En Stor By og det er relatert til Finn forskjellene. Vårt nye spill Bilder Av En Stor By er en av de beste spillene i Finn forskjellene du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Bilder Av En Stor By at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Bilder Av En Stor By
BAKSIDE

Finn forskjellene mest spilte spillene

Søk i forskjeller mellom to bilder SPILLER ►

Søk i forskjeller mellom to bilder

6
6 av 10 - 2074 stemmer
Spilte
56411
ganger

I dette spillet, må du finne de fem forskjellene mellom to bilder basert på tegneserier, for ett minutt. Du beveger musen for å rulle skjermen og trykke på venstre museknapp for å finne forskjellen. En kamp mot klokken for å finne alle forskjellene mellom bilder av tegneseriefigurer. En enkel aktivitet for barn og folk i alle aldre. Enkel nivå spillet.

Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå) SPILLER ►

Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå)

6
6 av 10 - 4954 stemmer
Spilte
48239
ganger

Klassisk aktivitet for å finne forskjellen mellom to bilder som ser identiske, men for de mer vanskelige versjonen, som koster mye å finne forskjellene. I dette spillet, må du finne forskjellene mellom de to bildene er svært like. Du får fem poeng hvis du vil finne forskjellen og mister fem poeng hvis du mislykkes. En scene av en jente i et landskap er et speilbilde du må finne som gjør dem annerledes. Se etter små detaljer overalt. Det er for folk som er vant til denne typen spill.

Symmetriske Bilder SPILLER ►

Symmetriske bilder

5
5 av 10 - 3044 stemmer
Spilte
39379
ganger

I dette spillet kan du se to symmetriske bilder, men begge har ti forskjeller. Du har å se disse forskjellene. For å finne dem, må du flytte musen til å rulle skjermen og du puls venstre knapp musen når du har funnet en forskjell. Du tjener poeng når du har finner en forskjell, og du mindre poeng når du har feil. Symmetri er det nøyaktige korrespondanse til alle deler av en figur om et senter, en akse eller fly.