Spill Gratis

Symmetriske Bilder

Spillet av finn forskjellene

Symmetriske bilder

Symmetriske Bilder Vurdering: 5/10

Symmetriske bilder spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet kan du se to symmetriske bilder, men begge har ti forskjeller. Du har å se disse forskjellene. For å finne dem, må du flytte musen til å rulle skjermen og du puls venstre knapp musen når du har funnet en forskjell. Du tjener poeng når du har finner en forskjell, og du mindre poeng når du har feil. Symmetri er det nøyaktige korrespondanse til alle deler av en figur om et senter, en akse eller fly.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 39390 ganger. Vurdering 490 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 3044 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 39390 ganger
Symmetriske Bilder

forskjeller, symmetri, spot,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Symmetriske Bilder for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Finn forskjellene flash spill kalt Symmetriske Bilder. Og husk at dette er et gratis spill som heter Symmetriske Bilder og det er relatert til Finn forskjellene. Vårt nye spill Symmetriske Bilder er en av de beste spillene i Finn forskjellene du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Symmetriske Bilder at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Symmetriske Bilder
BAKSIDE

Finn forskjellene mest spilte spillene

Søk i forskjeller mellom to bilder SPILLER ►

Søk i forskjeller mellom to bilder

6
6 av 10 - 2074 stemmer
Spilte
56425
ganger

I dette spillet, må du finne de fem forskjellene mellom to bilder basert på tegneserier, for ett minutt. Du beveger musen for å rulle skjermen og trykke på venstre museknapp for å finne forskjellen. En kamp mot klokken for å finne alle forskjellene mellom bilder av tegneseriefigurer. En enkel aktivitet for barn og folk i alle aldre. Enkel nivå spillet.

Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå) SPILLER ►

Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå)

6
6 av 10 - 4954 stemmer
Spilte
48271
ganger

Klassisk aktivitet for å finne forskjellen mellom to bilder som ser identiske, men for de mer vanskelige versjonen, som koster mye å finne forskjellene. I dette spillet, må du finne forskjellene mellom de to bildene er svært like. Du får fem poeng hvis du vil finne forskjellen og mister fem poeng hvis du mislykkes. En scene av en jente i et landskap er et speilbilde du må finne som gjør dem annerledes. Se etter små detaljer overalt. Det er for folk som er vant til denne typen spill.

Finne forskjeller mellom bilder (lett) SPILLER ►

Finne forskjeller mellom bilder (lett)

3
3 av 10 - 1696 stemmer
Spilte
32872
ganger

I dette spillet, må du finne fem forskjeller mellom to bilder av et barns kamp for et minutt. Du beveger musen for å rulle skjermen og trykke på venstre museknapp for å finne forskjellen. Se på de to bildene og prøve å finne forskjeller mellom dem. Det er fem elementer som forekommer i et bilde som ikke er i den andre. Klikk med musen for å peke disse punktene er forskjellige. Spill mot tiden for å vinne spillet.