Spill Gratis

Finn de Bevegelige Forskjeller

Spillet av finn forskjellene

Finn de bevegelige forskjeller

Finn de Bevegelige Forskjeller Vurdering: 6/10

Finn de bevegelige forskjeller spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne online spill for å finne forskjellene, vil du ha 15 nivåer av den klassiske finne forskjellene spillet. I hvert nivå, vil du ha to visninger som er tilsynelatende identiske, men de virkelig har seks forskjeller hver. Du må finne disse forskjellene. For å finne dem, må du flytte musen til å flytte gjennom skjermen og bruke venstre museknapp når du har funnet en forskjell. Også i dette finne forskjellene spillet, bildene kan være i bevegelse, noe som gir det mye mer dynamikk.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8564 ganger. Vurdering 3043 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 60 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8564 ganger
Finn de Bevegelige Forskjeller

Noen forskjeller vises bare etter at du har fått alle de andre, så hvis en av dem ikke fungerer, får resten først og prøve det igjen. I disse tilfellene vil en slags hendelse oppstår vanligvis som avslører den endelige forskjell etter at du får de første fem. Symmetri er den eksakte korrespondanse av alle deler av en figur rundt et sentrum, en akse eller fly. Du må flytte musen til å rulle skjermen og trykke på venstre museknapp til å klikke forskjellen du fant.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Finn de Bevegelige Forskjeller for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Finn forskjellene flash spill kalt Finn de Bevegelige Forskjeller. Og husk at dette er et gratis spill som heter Finn de Bevegelige Forskjeller og det er relatert til Finn forskjellene. Vårt nye spill Finn de Bevegelige Forskjeller er en av de beste spillene i Finn forskjellene du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Finn de Bevegelige Forskjeller at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Finn de Bevegelige Forskjeller
BAKSIDE

Finn forskjellene mest spilte spillene

Søk i forskjeller mellom to bilder SPILLER ►

Søk i forskjeller mellom to bilder

6
6 av 10 - 2074 stemmer
Spilte
56237
ganger

I dette spillet, må du finne de fem forskjellene mellom to bilder basert på tegneserier, for ett minutt. Du beveger musen for å rulle skjermen og trykke på venstre museknapp for å finne forskjellen. En kamp mot klokken for å finne alle forskjellene mellom bilder av tegneseriefigurer. En enkel aktivitet for barn og folk i alle aldre. Enkel nivå spillet.

Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå) SPILLER ►

Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå)

6
6 av 10 - 4954 stemmer
Spilte
48072
ganger

Klassisk aktivitet for å finne forskjellen mellom to bilder som ser identiske, men for de mer vanskelige versjonen, som koster mye å finne forskjellene. I dette spillet, må du finne forskjellene mellom de to bildene er svært like. Du får fem poeng hvis du vil finne forskjellen og mister fem poeng hvis du mislykkes. En scene av en jente i et landskap er et speilbilde du må finne som gjør dem annerledes. Se etter små detaljer overalt. Det er for folk som er vant til denne typen spill.

Symmetriske Bilder SPILLER ►

Symmetriske bilder

5
5 av 10 - 3044 stemmer
Spilte
39209
ganger

I dette spillet kan du se to symmetriske bilder, men begge har ti forskjeller. Du har å se disse forskjellene. For å finne dem, må du flytte musen til å rulle skjermen og du puls venstre knapp musen når du har funnet en forskjell. Du tjener poeng når du har finner en forskjell, og du mindre poeng når du har feil. Symmetri er det nøyaktige korrespondanse til alle deler av en figur om et senter, en akse eller fly.