Spill Gratis

Finne Kjærligheten Forskjeller

Spillet av finn forskjellene

Finne kjærligheten forskjeller

Finne Kjærligheten Forskjeller Vurdering: 7/10

Finne kjærligheten forskjeller spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Oppdag hvordan kjærligheten teller selv i de minste detaljer. Oppdage de forskjellen mellom de to bildene, og la kjærligheten guide deg gjennom det neste nivået. Hver av dem har utarbeidet for deg en ny karakter, forelsket i denne spesielle dagen. Spille spillet og oppdage alle forskjellene skjult i små glitrende hjerter, røde blomster og Valentine dekor.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 15643 ganger. Vurdering 1330 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 92 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 15643 ganger
Finne Kjærligheten Forskjeller

Dette spillet er perfekt for en St. Valentinsdag. Prøv å spille det med kjæresten din eller kjæresten, den personen du elsker. Ved utgangen av det siste nivået, etter å fange alle forskjellene, vil du definitivt forstå hvordan kjærlighet gjør forskjellen!

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Finne Kjærligheten Forskjeller for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Finn forskjellene flash spill kalt Finne Kjærligheten Forskjeller. Og husk at dette er et gratis spill som heter Finne Kjærligheten Forskjeller og det er relatert til Finn forskjellene. Vårt nye spill Finne Kjærligheten Forskjeller er en av de beste spillene i Finn forskjellene du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Finne Kjærligheten Forskjeller at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Finne Kjærligheten Forskjeller
BAKSIDE

Finn forskjellene mest spilte spillene

Søk i forskjeller mellom to bilder SPILLER ►

Søk i forskjeller mellom to bilder

6
6 av 10 - 2074 stemmer
Spilte
56237
ganger

I dette spillet, må du finne de fem forskjellene mellom to bilder basert på tegneserier, for ett minutt. Du beveger musen for å rulle skjermen og trykke på venstre museknapp for å finne forskjellen. En kamp mot klokken for å finne alle forskjellene mellom bilder av tegneseriefigurer. En enkel aktivitet for barn og folk i alle aldre. Enkel nivå spillet.

Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå) SPILLER ►

Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå)

6
6 av 10 - 4954 stemmer
Spilte
48072
ganger

Klassisk aktivitet for å finne forskjellen mellom to bilder som ser identiske, men for de mer vanskelige versjonen, som koster mye å finne forskjellene. I dette spillet, må du finne forskjellene mellom de to bildene er svært like. Du får fem poeng hvis du vil finne forskjellen og mister fem poeng hvis du mislykkes. En scene av en jente i et landskap er et speilbilde du må finne som gjør dem annerledes. Se etter små detaljer overalt. Det er for folk som er vant til denne typen spill.

Symmetriske Bilder SPILLER ►

Symmetriske bilder

5
5 av 10 - 3044 stemmer
Spilte
39208
ganger

I dette spillet kan du se to symmetriske bilder, men begge har ti forskjeller. Du har å se disse forskjellene. For å finne dem, må du flytte musen til å rulle skjermen og du puls venstre knapp musen når du har funnet en forskjell. Du tjener poeng når du har finner en forskjell, og du mindre poeng når du har feil. Symmetri er det nøyaktige korrespondanse til alle deler av en figur om et senter, en akse eller fly.