Spill Gratis

Små Forskjeller av to Idretten Bilder

Spillet av finn forskjellene

Små forskjeller av to idretten bilder

Små Forskjeller av to Idretten Bilder Vurdering: 6/10

Små forskjeller av to idretten bilder spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, må du søke åtte små forskjeller mellom to morsomme bilder av en sport (fotball, basketball, baseball, golf og andre mer). Du må flytte musen til å rulle over skjermen, og du pulsen på venstre knapp musen til å klikke den forskjell at du har funnet. Du får tjue poeng hvis du finner en forskjell, og har du mindre tid hvis du mislykkes. Hvis du puls en hånd av de fem hender som finnes i opp en del av skjermen, vil maskinen si til deg en forskjell.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 20584 ganger. Vurdering 953 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 632 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 20584 ganger
Små Forskjeller av to Idretten Bilder

sport, forskjeller, morsomme bilder,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Små Forskjeller av to Idretten Bilder for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Finn forskjellene flash spill kalt Små Forskjeller av to Idretten Bilder. Og husk at dette er et gratis spill som heter Små Forskjeller av to Idretten Bilder og det er relatert til Finn forskjellene. Vårt nye spill Små Forskjeller av to Idretten Bilder er en av de beste spillene i Finn forskjellene du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Små Forskjeller av to Idretten Bilder at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Små Forskjeller av to Idretten Bilder
BAKSIDE

Finn forskjellene mest spilte spillene

Søk i forskjeller mellom to bilder SPILLER ►

Søk i forskjeller mellom to bilder

6
6 av 10 - 2074 stemmer
Spilte
56237
ganger

I dette spillet, må du finne de fem forskjellene mellom to bilder basert på tegneserier, for ett minutt. Du beveger musen for å rulle skjermen og trykke på venstre museknapp for å finne forskjellen. En kamp mot klokken for å finne alle forskjellene mellom bilder av tegneseriefigurer. En enkel aktivitet for barn og folk i alle aldre. Enkel nivå spillet.

Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå) SPILLER ►

Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå)

6
6 av 10 - 4954 stemmer
Spilte
48072
ganger

Klassisk aktivitet for å finne forskjellen mellom to bilder som ser identiske, men for de mer vanskelige versjonen, som koster mye å finne forskjellene. I dette spillet, må du finne forskjellene mellom de to bildene er svært like. Du får fem poeng hvis du vil finne forskjellen og mister fem poeng hvis du mislykkes. En scene av en jente i et landskap er et speilbilde du må finne som gjør dem annerledes. Se etter små detaljer overalt. Det er for folk som er vant til denne typen spill.

Symmetriske Bilder SPILLER ►

Symmetriske bilder

5
5 av 10 - 3044 stemmer
Spilte
39208
ganger

I dette spillet kan du se to symmetriske bilder, men begge har ti forskjeller. Du har å se disse forskjellene. For å finne dem, må du flytte musen til å rulle skjermen og du puls venstre knapp musen når du har funnet en forskjell. Du tjener poeng når du har finner en forskjell, og du mindre poeng når du har feil. Symmetri er det nøyaktige korrespondanse til alle deler av en figur om et senter, en akse eller fly.