Spill Gratis

Finn forskjellene mellom to bilder

Spillet av finn forskjellene

Finn forskjellene mellom to bilder

Finn forskjellene mellom to bilder Vurdering: 5/10

Finn forskjellene mellom to bilder spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne aktiviteten, må du finne forskjellene mellom to bilder som ser like, før tiden renner ut. Du kan velge tre typer nivåer: lett nivå (med tre forskjeller), normal nivå (5 Forskjeller) og vanskelig nivå (med 7 variasjoner). Når du overvinne et bilde til det neste nivået, vil det være mer komplisert, når du har funnet all ærbødighet mellom de to bildene. Beveg musen for å rulle skjermen og trykke på venstre museknapp for å finne forskjellen. Dette vil bli merket slik at du kan finne den neste.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 30427 ganger. Vurdering 659 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 920 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 30427 ganger
Finn forskjellene mellom to bilder

Finn forskjellene mellom to bilder som ser like. Du må se til å være forskjellig fra ett bilde til et annet, selv om de to er identisk ved første øyekast. Det finnes små detaljer som vises i en, men ikke på den annen. De er som regel små ting som går ubemerket hen, er ikke lett å se. Du må se i stor detalj for å finne de små detaljene som gjør dem annerledes. Det er alltid noe lite, ikke pleier å være ting som hopper ut ved første øyekast. Men hvis du ser i det hele tatt sikker på hva du gir som gjør ingen like. En veldig morsom aktivitet for hele familien. Med vanskelighetsgrader kan du gjøre det praktisk for alle familiemedlemmer, uansett alder.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Finn forskjellene mellom to bilder for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Finn forskjellene flash spill kalt Finn forskjellene mellom to bilder. Og husk at dette er et gratis spill som heter Finn forskjellene mellom to bilder og det er relatert til Finn forskjellene. Vårt nye spill Finn forskjellene mellom to bilder er en av de beste spillene i Finn forskjellene du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Finn forskjellene mellom to bilder at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Finn forskjellene mellom to bilder
BAKSIDE

Finn forskjellene mest spilte spillene

Søk i forskjeller mellom to bilder SPILLER ►

Søk i forskjeller mellom to bilder

6
6 av 10 - 2074 stemmer
Spilte
56618
ganger

I dette spillet, må du finne de fem forskjellene mellom to bilder basert på tegneserier, for ett minutt. Du beveger musen for å rulle skjermen og trykke på venstre museknapp for å finne forskjellen. En kamp mot klokken for å finne alle forskjellene mellom bilder av tegneseriefigurer. En enkel aktivitet for barn og folk i alle aldre. Enkel nivå spillet.

Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå) SPILLER ►

Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå)

6
6 av 10 - 4954 stemmer
Spilte
48530
ganger

Klassisk aktivitet for å finne forskjellen mellom to bilder som ser identiske, men for de mer vanskelige versjonen, som koster mye å finne forskjellene. I dette spillet, må du finne forskjellene mellom de to bildene er svært like. Du får fem poeng hvis du vil finne forskjellen og mister fem poeng hvis du mislykkes. En scene av en jente i et landskap er et speilbilde du må finne som gjør dem annerledes. Se etter små detaljer overalt. Det er for folk som er vant til denne typen spill.

Symmetriske Bilder SPILLER ►

Symmetriske bilder

5
5 av 10 - 3046 stemmer
Spilte
39615
ganger

I dette spillet kan du se to symmetriske bilder, men begge har ti forskjeller. Du har å se disse forskjellene. For å finne dem, må du flytte musen til å rulle skjermen og du puls venstre knapp musen når du har funnet en forskjell. Du tjener poeng når du har finner en forskjell, og du mindre poeng når du har feil. Symmetri er det nøyaktige korrespondanse til alle deler av en figur om et senter, en akse eller fly.