Spill Gratis

Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå)

Spillet av finn forskjellene

Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå)

Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå) Vurdering: 6/10

Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå) spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Klassisk aktivitet for å finne forskjellen mellom to bilder som ser identiske, men for de mer vanskelige versjonen, som koster mye å finne forskjellene. I dette spillet, må du finne forskjellene mellom de to bildene er svært like. Du får fem poeng hvis du vil finne forskjellen og mister fem poeng hvis du mislykkes. En scene av en jente i et landskap er et speilbilde du må finne som gjør dem annerledes. Se etter små detaljer overalt. Det er for folk som er vant til denne typen spill.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 48530 ganger. Vurdering 369 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 4954 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 48530 ganger
Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå)

Aktivitet finne forskjellene mellom to tilsynelatende identiske bilder som er blant dem. Du må se veldig bra å finne forskjellene mellom to identiske bilder. Et landskap med en jente i feltet midt i en scene som virker skremmende eller vinter. Et landskap med få farger og massevis av grønne planter er perfekt for kostnadene til de små detaljene som er endret fra ett bilde til et annet nettsted. Test din synsskarphet med aktivitet der du må se på de små feilene. Det er for eksperter, hvis det er for vanskelig det er andre lettere i samme kategori.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå) for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Finn forskjellene flash spill kalt Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå). Og husk at dette er et gratis spill som heter Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå) og det er relatert til Finn forskjellene. Vårt nye spill Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå) er en av de beste spillene i Finn forskjellene du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå) at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Finne forskjeller mellom bilder (vanskelig nivå)
BAKSIDE

Finn forskjellene mest spilte spillene

Søk i forskjeller mellom to bilder SPILLER ►

Søk i forskjeller mellom to bilder

6
6 av 10 - 2074 stemmer
Spilte
56618
ganger

I dette spillet, må du finne de fem forskjellene mellom to bilder basert på tegneserier, for ett minutt. Du beveger musen for å rulle skjermen og trykke på venstre museknapp for å finne forskjellen. En kamp mot klokken for å finne alle forskjellene mellom bilder av tegneseriefigurer. En enkel aktivitet for barn og folk i alle aldre. Enkel nivå spillet.

Symmetriske Bilder SPILLER ►

Symmetriske bilder

5
5 av 10 - 3046 stemmer
Spilte
39615
ganger

I dette spillet kan du se to symmetriske bilder, men begge har ti forskjeller. Du har å se disse forskjellene. For å finne dem, må du flytte musen til å rulle skjermen og du puls venstre knapp musen når du har funnet en forskjell. Du tjener poeng når du har finner en forskjell, og du mindre poeng når du har feil. Symmetri er det nøyaktige korrespondanse til alle deler av en figur om et senter, en akse eller fly.

Finne forskjeller mellom bilder (lett) SPILLER ►

Finne forskjeller mellom bilder (lett)

3
3 av 10 - 1696 stemmer
Spilte
33055
ganger

I dette spillet, må du finne fem forskjeller mellom to bilder av et barns kamp for et minutt. Du beveger musen for å rulle skjermen og trykke på venstre museknapp for å finne forskjellen. Se på de to bildene og prøve å finne forskjeller mellom dem. Det er fem elementer som forekommer i et bilde som ikke er i den andre. Klikk med musen for å peke disse punktene er forskjellige. Spill mot tiden for å vinne spillet.