Spill Gratis

Planlegging Flyaataki

Spillet av fly

Planlegging flyaataki

Planlegging Flyaataki Vurdering: 6/10

Planlegging flyaataki spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis på linje spill er en turbasert multi-spillere antenne hund-kamper spill. Du må sette din kurve-banen, velg dine ferdigheter, og er du bare klar for handlingen. gratis for alle eller lag Kamper PvP modus med opptil 8 spillere samtidig. Inkluderer en enkel steg-for-steg tutorial, topp-poeng utsikt, in-game chat. Du kan flytte kartet med W, A, S og D-tastene.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7473 ganger. Vurdering 2904 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 76 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7473 ganger
Planlegging Flyaataki

bikkjeslagsmål, antenne angrep, strategi,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Planlegging Flyaataki for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Fly flash spill kalt Planlegging Flyaataki. Og husk at dette er et gratis spill som heter Planlegging Flyaataki og det er relatert til Fly. Vårt nye spill Planlegging Flyaataki er en av de beste spillene i Fly du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Planlegging Flyaataki at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Planlegging Flyaataki
BAKSIDE

Fly mest spilte spillene

Innstigning på fly SPILLER ►

Innstigning på fly

6
6 av 10 - 13628 stemmer
Spilte
131970
ganger

Ta passasjerer der de vil ha før de går tom for tålmodighet. Jo raskere de kommer hvor de vil gå til den fornøyde de er, og poengsummen du får. Passasjerens hode viser hvor mye tålmodighet han har. Fargen på hans eller hennes skjorte indikerer destinasjon han eller hun ønsker å gå til, og brev i sin T-skjorte er den første bokstaven i sin destinasjon navn. Til styret, klikker du først på passasjerskip og så på flyet. Og for å komme til målet, klikker du først på flyet og så ...

Flygjenstanden Evasion SPILLER ►

Flygjenstanden evasion

7
7 av 10 - 12800 stemmer
Spilte
115211
ganger

Dette er en av de beste spillene i flukt i luften, der du må smette unna fly med helikopter din mens du kan. Game Instruksjoner: Bruk musen til å unngå flyene, fordi hvis du mister spillet. Du må smette unna krigsfly flyr i himmelen. Det er en sikkerhetssone rundt hvert plan hvis jager vil avslutte spillet. Du må ha gode ferdigheter med styreorganer for helikopteret fikk ikke komme for nær fiendtlige fly. Fly trygt og vekk!

Sirkulasjon av Fly SPILLER ►

Sirkulasjon av fly

5
5 av 10 - 7556 stemmer
Spilte
79438
ganger

I dette spillet må du administrere flyplassen takeoffs og landinger for å unngå kollisjoner og minimere forsinkelser. Arbeid raskt, men opphold varsle for trafikk konflikter. Til unngå flyene trafikk, klikk på et fly til å vises i kontrollpanelet, der du kan gi takeoff og landing.