Spill Gratis

Arbeid som Frisør

Spillet av frisor

Arbeid som frisør

Arbeid som Frisør Vurdering: 3/10

Arbeid som frisør spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Vi har jobbet hardt for å utvikle et rykte for fantastisk kundeservice. Vi trenger å opprettholde dette! Hjelpe henne å klippe håret, farge håret, vaske håret og gjør alt du kan gjøre i en frisør! Samle så mye poeng som du kan før tiden slutter!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 13471 ganger. Vurdering 1548 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 206 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 13471 ganger
Arbeid som Frisør

klipp håret spillet, fargestoff hår spill, frisør,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Arbeid som Frisør for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Frisor flash spill kalt Arbeid som Frisør. Og husk at dette er et gratis spill som heter Arbeid som Frisør og det er relatert til Frisor. Vårt nye spill Arbeid som Frisør er en av de beste spillene i Frisor du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Arbeid som Frisør at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Arbeid som Frisør
BAKSIDE

Frisor mest spilte spillene

Vær Frisyre SPILLER ►

Vær frisyre

6
6 av 10 - 2834 stemmer
Spilte
48504
ganger

I dette spillet jenter, jobber du i en skjønnhetssalong og du må klikke ett bilde som vises i høyre side av skjermen, eller klikk på ikonet \"designere\" og du må lage det kunden har denne frisyre eller en god frisyre. For å gjøre denne aktiviteten, må du klikke ikonene som vises i begge sider av skjermen for å kutte, kam, mugg, glatt og fargetone håret. Når du har avsluttet, må du klikke på ikonet \"viser\" og maskinen vil si til deg hvis du er en god frisør.

Kam en Jente SPILLER ►

Kam en jente

5
5 av 10 - 1956 stemmer
Spilte
38290
ganger

I dette jenter spillet, må du kam en jente i en skjønnhetssalong. Å gre henne, må du klikke hairstyle at du liker mer den med musen. Å få frisyre at du har valgt, må du klikke formstøpingsarbeider, gaffelen, det krøller, paletten av farger og andre elementer. Når du har avsluttet, vil datamaskinen si til deg poengsummen din uttrykt i prosent.

Avtal en Jente til en Dato SPILLER ►

Avtal en jente til en dato

5
5 av 10 - 1322 stemmer
Spilte
26333
ganger

I dette spillet jenter, er du frisør som jobber i en skjønnhetssalong og du må klippe, kam, mugg, glatt og tint håret en jente til en date med kjæresten. For å gjøre denne virksomheten, må du klikke formstøpingsarbeider, gaffelen, det krøller, paletten av farger og du etter klikker pikens hår.