Spill Gratis

Administrere en Gård

Spillet av gård

Administrere en gård

Administrere en Gård Vurdering: 7/10

Administrere en gård spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis på linje spillet, yo nødt til å administrere en gård hver dag ved å plante grønnsaker og frukt eller kjøpe kyllinger som legger egg. Du vil ha flere avlinger som å plante frø som du først må kjøpe i butikken, og en låve å sette kyllinger du kjøper i. Ta en titt på hva butikken har å tilby, kan det være gjødsel eller mer. Klikk på huset for å avslutte dagen, og når den tid kommer, høste grønnsaker og samle egg. Deretter selge dem.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8715 ganger. Vurdering 2368 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 110 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8715 ganger
Administrere en Gård

Dette på linje spillet handler om å ta vare på en gård. Du må mate dyrene, vanne plantene, og kjøpe mer stoff som brukes til å tjene mer penger til å kjøpe enda mer frø og høner.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Administrere en Gård for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Gård flash spill kalt Administrere en Gård. Og husk at dette er et gratis spill som heter Administrere en Gård og det er relatert til Gård. Vårt nye spill Administrere en Gård er en av de beste spillene i Gård du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Administrere en Gård at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Administrere en Gård
BAKSIDE

Gård mest spilte spillene

Gården SPILLER ►

Gården

6
6 av 10 - 10474 stemmer
Spilte
83983
ganger

I dette spillet, må du kjøpe avlinger, som er funnet fra det øverste venstre meny, plasser dem i felt og trykk på botton, som finnes i øvre høyre del, for å bestå neste sving. Avlingene er: mais, bomull, hvete og peanøtter. Du kan også kjøpe dyr og andre tjenester. Dyrene, som du kan kjøpe, er: gris, høns, elefanter er kyr.

Redder Gården Dyr SPILLER ►

Redder gården dyr

5
5 av 10 - 1412 stemmer
Spilte
29048
ganger

I dette spillet, må du lagre husdyr. Å hjelpe dem, må du klikke på dyret at datamaskinen sier til deg, pulserende venstre knappers mus. Du får poeng når du klikker på dyret at datamaskinen sier til deg og din punktet vil være 0 når du mislykkes. Du passerer nivå når du når poengsummen at datamaskinen sier til deg. Noen dyr er: gris, sau, ku, kylling, skilpadde og hest.

Gård Mani 2 SPILLER ►

Gård mani 2

5
5 av 10 - 1498 stemmer
Spilte
22597
ganger

Vil du ta opp oppdrett? Så gå ikke glipp av muligheten med denne gratis på linje spill! Lær nye ferdigheter, kjøper avansert utstyr og ta godt vare på din husstand for å gjøre gården ser bedre og bedre!