Spill Gratis

Gård Dekor

Spillet av gård

Gård dekor

Gård Dekor Vurdering: 6/10

Gård dekor spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis på linje spill får deg til å dekorere en gård som du vil. Dekorer gård i dette morsomme blitz spillet. Plasser dyrene og alt annet i rett sted.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 12520 ganger. Vurdering 1673 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 296 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 12520 ganger
Gård Dekor

dekorere gård, bygge gård, dekorere gården din, bygge opp gården din,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Gård Dekor for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Gård flash spill kalt Gård Dekor. Og husk at dette er et gratis spill som heter Gård Dekor og det er relatert til Gård. Vårt nye spill Gård Dekor er en av de beste spillene i Gård du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Gård Dekor at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Gård Dekor
BAKSIDE

Gård mest spilte spillene

Gården SPILLER ►

Gården

6
6 av 10 - 10476 stemmer
Spilte
84852
ganger

I dette spillet, må du kjøpe avlinger, som er funnet fra det øverste venstre meny, plasser dem i felt og trykk på botton, som finnes i øvre høyre del, for å bestå neste sving. Avlingene er: mais, bomull, hvete og peanøtter. Du kan også kjøpe dyr og andre tjenester. Dyrene, som du kan kjøpe, er: gris, høns, elefanter er kyr.

Redder Gården Dyr SPILLER ►

Redder gården dyr

5
5 av 10 - 1412 stemmer
Spilte
29849
ganger

I dette spillet, må du lagre husdyr. Å hjelpe dem, må du klikke på dyret at datamaskinen sier til deg, pulserende venstre knappers mus. Du får poeng når du klikker på dyret at datamaskinen sier til deg og din punktet vil være 0 når du mislykkes. Du passerer nivå når du når poengsummen at datamaskinen sier til deg. Noen dyr er: gris, sau, ku, kylling, skilpadde og hest.

Gård Mani 2 SPILLER ►

Gård mani 2

5
5 av 10 - 1514 stemmer
Spilte
23490
ganger

Vil du ta opp oppdrett? Så gå ikke glipp av muligheten med denne gratis på linje spill! Lær nye ferdigheter, kjøper avansert utstyr og ta godt vare på din husstand for å gjøre gården ser bedre og bedre!