Spill Gratis

penger treet

Spillet av gård

Penger treet

Penger treet Vurdering: 8/10

Penger treet spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spill hvor du må bruke musen så fort som mulig, fordi tiden er mot deg. Du må plukke bladene som faller fra himmelen ved å klikke på dem og ta dem til et utbrudd, for å sette det i bud, må du klikke med musen. Disse knopper vokse inn i blokkene du må samle treet før de faller, de er verdt mer. Man må oppnå samle et visst antall frukt til det neste nivå.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 5980 ganger. Vurdering 3665 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 8.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Vurdering basert på 10 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 5980 ganger
penger treet

Veldig dynamisk spill, hvor du vil utvikle dine ferdigheter med å bruke en mus, må du være veldig rask å plassere bladene på skudd prøver ikke å miste noen tid for deg å samle epler og oppnå passere følgende skjermbilder.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter penger treet for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Gård flash spill kalt penger treet. Og husk at dette er et gratis spill som heter penger treet og det er relatert til Gård. Vårt nye spill penger treet er en av de beste spillene i Gård du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt penger treet at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

penger treet
BAKSIDE

Gård mest spilte spillene

Gården SPILLER ►

Gården

6
6 av 10 - 10476 stemmer
Spilte
84852
ganger

I dette spillet, må du kjøpe avlinger, som er funnet fra det øverste venstre meny, plasser dem i felt og trykk på botton, som finnes i øvre høyre del, for å bestå neste sving. Avlingene er: mais, bomull, hvete og peanøtter. Du kan også kjøpe dyr og andre tjenester. Dyrene, som du kan kjøpe, er: gris, høns, elefanter er kyr.

Redder Gården Dyr SPILLER ►

Redder gården dyr

5
5 av 10 - 1412 stemmer
Spilte
29849
ganger

I dette spillet, må du lagre husdyr. Å hjelpe dem, må du klikke på dyret at datamaskinen sier til deg, pulserende venstre knappers mus. Du får poeng når du klikker på dyret at datamaskinen sier til deg og din punktet vil være 0 når du mislykkes. Du passerer nivå når du når poengsummen at datamaskinen sier til deg. Noen dyr er: gris, sau, ku, kylling, skilpadde og hest.

Gård Mani 2 SPILLER ►

Gård mani 2

5
5 av 10 - 1514 stemmer
Spilte
23490
ganger

Vil du ta opp oppdrett? Så gå ikke glipp av muligheten med denne gratis på linje spill! Lær nye ferdigheter, kjøper avansert utstyr og ta godt vare på din husstand for å gjøre gården ser bedre og bedre!