Spill Gratis

Krig Helikopter

Spillet av helikopter

Krig helikopter

Krig Helikopter Vurdering: 7/10

Krig helikopter spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spill er målet ditt er å prøve å nå din base mens skyte ned så mange fiendtlige styrker som du kan. Fiender som du skyter ned vil forlate powerups som kan samles for å forbedre ditt helikopter. Skjermen spill vil holde rulle fra høyre til venstre, og du vil være i stand til å flytte helikopter hvor som helst rundt dette området. For å gjøre dette, bruk piltastene på tastaturet. Dessuten vil du ha to typer våpen, en primær ett og et underordnet spørsmål. Det primære er hovedsakelig maskingevær, og de ​​sekundære som er eksplosiver, miner, raketter og sorterer av våpen sånn. Å brann primære våpen, bruk space bar. Og for å fyre av sekundære våpen, bruker du Ctrl-tasten. Lykke til, soldat!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7135 ganger. Vurdering 3428 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 18 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7135 ganger
Krig Helikopter

Det er mange våpen tilgjengelig i spillet at du vil være i stand til å oppdage og prøve å finne ut deres effekter. Fra målsøkende raketter til luft gruver, vil du ha et helt arsenal av våpen i et helikopter. Helikoptrene som brukes i dette spillet er militære helikoptre, som er helikoptre som enten er spesielt bygget eller konverteres til bruk av militære styrker. Siden dette er et krigsspill, helikoptrene i den er militære. Mer spesifikt, de er bevæpnet med våpen for å angripe bakkemål. Det finnes også andre typer som kan ha andre formål, for eksempel transport eller medisinsk evakuering, takket være sin evne til landing nesten hvor som helst, selv på vann.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Krig Helikopter for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Helikopter flash spill kalt Krig Helikopter. Og husk at dette er et gratis spill som heter Krig Helikopter og det er relatert til Helikopter. Vårt nye spill Krig Helikopter er en av de beste spillene i Helikopter du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Krig Helikopter at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Krig Helikopter
BAKSIDE

Helikopter mest spilte spillene

Helikopter og Fly SPILLER ►

Helikopter og fly

5
5 av 10 - 10092 stemmer
Spilte
89632
ganger

Helikopter flysimulator. Du må fly over fiendtlig territorium i gunship din. Instruksjoner: Bruk musen til å unngå flyene, fordi hvis du blir truffet du taper spillet. Dette er en av de beste spillene i unngåelse, der du må smette unna fly med helikopter din mens du kan. Kan ikke skyte, er spillet å fly helikopter spillet unnvike fiender. Du vil tjene mer poeng i henhold til den tiden du å henge uten å krasje mot noen. Vær oppmerksom på at når du flyr jetfly har en vekker eller fareso ...

Redder Personer SPILLER ►

Redder personer

6
6 av 10 - 5412 stemmer
Spilte
67869
ganger

I dette spillet, må du redde fire personer og transportere dem i et helikopter. Du bruker piltastene eller bokstavene W (til opp) A (til venstre) S (til ned) og D (til høyre) for å fortrenge helikopteret og du puls space for å redde personer, puls du bokstaven P til pause spillet og bokstaven X for å snu helikopteret fra venstre til høyre.

Fløy i Helikopter SPILLER ►

Fløy i helikopter

6
6 av 10 - 5814 stemmer
Spilte
63461
ganger

Fløy i helikopter er en enkel vanedannende spill om et helikopter som skal forbli i luften og til å reise så stor avstand som mulig Instruksjoner: Trykk på museknappen for å fly opp og ikke trykker museknappen gjøre stige. Grip tak i bensin, prøver ikke å krasje og reise så mye avstand som mulig.