Spill Gratis

Puslespill av en Hest

Spillet av hester

Puslespill av en hest

Puslespill av en Hest Vurdering: 4/10

Puslespill av en hest spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Enkle puslespill av en hest med en lue. Problemet kan endres hvis du er en gutt eller en jente. Selv om det er lett, det er veldig søt.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 91040 ganger. Vurdering 131 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 15654 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 91040 ganger
Puslespill av en Hest

puslespill, hest, lett oppgave, puslespill for barn,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Puslespill av en Hest for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Hester flash spill kalt Puslespill av en Hest. Og husk at dette er et gratis spill som heter Puslespill av en Hest og det er relatert til Hester. Vårt nye spill Puslespill av en Hest er en av de beste spillene i Hester du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Puslespill av en Hest at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Puslespill av en Hest
BAKSIDE

Hester mest spilte spillene

Kle seg for Ridning SPILLER ►

Kle seg for ridning

6
6 av 10 - 8522 stemmer
Spilte
142967
ganger

Ridning er sporten dressur eller ridehester. I dette spillet må du kle en jente ri en hest og hesten. Å kle tegnene, må du klikke med musen ikonene på venstre side av skjermen, og velg Amazon klær, fargen på hesten, hesten drakt, natur og jente frisyre du liker. Det er et spill med mye tilpasning, fordi du kan velge alle elementene, fra tilpasse jenta til det fulle, for å velge landskapet for ridning.

Hesteveddeløp SPILLER ►

Hesteveddeløp

8
8 av 10 - 11056 stemmer
Spilte
138465
ganger

Kan du plukke en vinnende hest? I dette spillet kan du kjøpe en hest, kan du leie jockeys og trenere til å vinne løp og gamble dine gevinster i hesteveddeløp! Eie din egen veddeløpshest og har å gjøre forretninger med ham i konkurranser. Du har til å organisere laget ditt, velge et hår, jockey, trener, heste mat, stabil og jevn transport. Alt må være den første til å få i løpet. Når du har alt organisert, og se om du spiller den første til å ankomme.