Spill Gratis

3D Terninger

Spillet av iq intelligens

3d terninger

3D Terninger Vurdering: 7/10

3d terninger spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne gratis på linje spillet handler om å tenke. Den er laget av et rutenett trukket på et stykke papir med to celler som viser en side av en terning. På den, vil du ha noen fargede terninger som du må rulle på en slik måte at den øvre side samsvarer med antall og farge på cellen. Klikk og hold venstre museknapp på toppen av en terning for å vise sin mulige trekk, peker i den retningen du vil at den skal gå, og løft på knappen for å flytte den. Jo flere trekk du gjør, jo mindre poengsummen din skal være. Vanskeligheten er målt etter hvor mye cellene er på et rutenett helt.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6579 ganger. Vurdering 3136 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 24 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6579 ganger
3D Terninger

Dette spillet kan bli kategorisert som en tabell spillet for å ha terninger som hovedformål. Men, siden det har ingenting å gjøre med noen terningspill, er det virkelig et spill av intelligens på grunn av den harde tenkning som må gjøres for å løse disse oppgavene. Intelligens er definert på mange forskjellige måter med evner inkludert, men ikke begrenset til abstrakt tenkning, forståelse, selvbevissthet, kommunikasjon, læring, resonnering, har emosjonell kunnskap, planlegging, beholde, og problemløsning.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter 3D Terninger for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne IQ Intelligens flash spill kalt 3D Terninger. Og husk at dette er et gratis spill som heter 3D Terninger og det er relatert til IQ Intelligens. Vårt nye spill 3D Terninger er en av de beste spillene i IQ Intelligens du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt 3D Terninger at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

3D Terninger
BAKSIDE

Iq intelligens mest spilte spillene

Quiz om Simpsons SPILLER ►

Quiz om simpsons

6
6 av 10 - 20270 stemmer
Spilte
121644
ganger

Liker du kryssord? Liker du TV-serien The Simpsons? Instruksjoner: Bruk musen til å velge et bilde og skrive svaret. Du kan også klikke på venstre museknapp på spørsmål og skrive svaret. Et klassisk kryssord som tester dine kunnskaper om serien The Simpsons. Sikker på at du kjenner alle tegnene, alle steder, alt dette vil hjelpe deg å fullføre spillet. Hvis du har sett mange episoder for at du kjenner igjen alle tegnene og har alle svarene. En intelligens problem for litt moro.

Sjakk Online SPILLER ►

Sjakk online

5
5 av 10 - 11332 stemmer
Spilte
103209
ganger

En sjakk spill online! Prøv å vinne dette online spillet og få slutt kongen til motstanderen. Instruksjoner: spilles på et 8x8 brett med 64 ruter. Ved første, hver spiller (en spiller med hvite brikker og en med svarte brikker) kontroll 16 stykker: en konge, en dronning, to tårn, to springere, to løpere, og åtte bønder. Målet med spillet er å sjakk matt kongen til motstanderen slik at kongen er truet og det er ingen måte å gjøre et annet trekk uten å dø. Du spiller mot datamaskin ...

Ordet Søk SPILLER ►

Ordet søk

5
5 av 10 - 17436 stemmer
Spilte
101525
ganger

Klikk og dra for å velge ord fra spillbrettet. Finsk raskt å fange den største bonus poeng som du kan. Hver spiller vil tilfeldig sted ord fra biblioteket, slik at hvert spill er annerledes.