Spill Gratis

Fjern Nuller Lage Figurer

Spillet av iq intelligens

Fjern nuller lage figurer

Fjern Nuller Lage Figurer Vurdering: 6/10

Fjern nuller lage figurer spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Bruk ditt sinn og nøye planlegging for å løse ulike 3D Picross / nonogram puslespill og avdekke mange interessante figurer som skjuler innenfor! Klikk på blokken som har tallet 0 på sin side for å fjerne dem. Se og analysere flere blokker med ulike tall å oppdage mønstre og gjett blokken som kan fjernes. Tallet på siden av en blokk viser hvor mange blokker er på den delen av form og kan ikke fjernes på den retningen. Spilleren kan også rotere 3D puslespill, og bruke horisontal / vertikal glidebryteren for å se innsiden av puslespillet. Hver fjernet blokk vil øke combo, og kombinert med spilletid, vil det avgjøre spillerens rating for det nivået. Du må nå den høyeste scoren med det laveste beløpet av tid for å nå 3-star rating!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6618 ganger. Vurdering 3201 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 24 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6618 ganger
Fjern Nuller Lage Figurer

Intelligens er definert på mange forskjellige måter med evner inkludert, men ikke begrenset til abstrakt tenkning, forståelse, selvbevissthet, kommunikasjon, læring, resonnering, har emosjonell kunnskap, planlegging, beholde, og problemløsning.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Fjern Nuller Lage Figurer for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne IQ Intelligens flash spill kalt Fjern Nuller Lage Figurer. Og husk at dette er et gratis spill som heter Fjern Nuller Lage Figurer og det er relatert til IQ Intelligens. Vårt nye spill Fjern Nuller Lage Figurer er en av de beste spillene i IQ Intelligens du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Fjern Nuller Lage Figurer at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Fjern Nuller Lage Figurer
BAKSIDE

Iq intelligens mest spilte spillene

Quiz om Simpsons SPILLER ►

Quiz om simpsons

6
6 av 10 - 20270 stemmer
Spilte
121916
ganger

Liker du kryssord? Liker du TV-serien The Simpsons? Instruksjoner: Bruk musen til å velge et bilde og skrive svaret. Du kan også klikke på venstre museknapp på spørsmål og skrive svaret. Et klassisk kryssord som tester dine kunnskaper om serien The Simpsons. Sikker på at du kjenner alle tegnene, alle steder, alt dette vil hjelpe deg å fullføre spillet. Hvis du har sett mange episoder for at du kjenner igjen alle tegnene og har alle svarene. En intelligens problem for litt moro.

Sjakk Online SPILLER ►

Sjakk online

5
5 av 10 - 11332 stemmer
Spilte
103586
ganger

En sjakk spill online! Prøv å vinne dette online spillet og få slutt kongen til motstanderen. Instruksjoner: spilles på et 8x8 brett med 64 ruter. Ved første, hver spiller (en spiller med hvite brikker og en med svarte brikker) kontroll 16 stykker: en konge, en dronning, to tårn, to springere, to løpere, og åtte bønder. Målet med spillet er å sjakk matt kongen til motstanderen slik at kongen er truet og det er ingen måte å gjøre et annet trekk uten å dø. Du spiller mot datamaskin ...

Ordet Søk SPILLER ►

Ordet søk

5
5 av 10 - 17436 stemmer
Spilte
101802
ganger

Klikk og dra for å velge ord fra spillbrettet. Finsk raskt å fange den største bonus poeng som du kan. Hver spiller vil tilfeldig sted ord fra biblioteket, slik at hvert spill er annerledes.