Spill Gratis

Arkanoid ved Julen

Spillet av jul

Arkanoid ved julen

Arkanoid ved Julen Vurdering: 5/10

Arkanoid ved julen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Klassiske spillet Arkanoid tilpasset julen. Du er en jule pingvin med nisselue, som skøyter på en innsjø. Du må treffe ballen for å få gaver til jul som vises på toppen. Et svært vanedannende og underholdende spill som moro for julen. Vis at du har en stor dyktighet å spille videospill og få alle gavene som vises på toppen av skjermen. Hvis snøballen treffer bakken, vil du miste livet. Antallet snøball vil øke i løpet av spillet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9356 ganger. Vurdering 2546 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 104 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9356 ganger
Arkanoid ved Julen

Arkanoid er et arkade spill som innebærer å bryte noen blokker ved å sprette en ball. Det var veldig vellykket på konsoller 8bit og derfor har vært mange forskjellige versjoner opp gjennom historien. I dette tilfellet er temaet jul, og det stjerner en pingvin å kaste en snøball, men det er mange andre versjoner av forskjellige emner. Få så mange av gaver og øke poengsummen din.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Arkanoid ved Julen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Arkanoid ved Julen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Arkanoid ved Julen og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Arkanoid ved Julen er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Arkanoid ved Julen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Arkanoid ved Julen
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239444
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53122
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43159
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!