Spill Gratis

Baller av farger

Spillet av jul

Baller av farger

Baller av farger Vurdering: 5/10

Baller av farger spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 1239444 ganger. Vurdering 5 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 86428 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 1239444 ganger
Baller av farger

Aktiviteter for alle aldre der du må fjerne grupper av baller, i alle farger, men de er av en farge. Du må lage sett med juletrepynt, men har samme farge, jo større gruppen jo flere poeng får du. Julemusikk høres mens du spiller, vil det gjøre det mer moro. En veldig morsom aktivitet der du må bli med baller av samme farge for å gjøre disse eksplodere og forsvinne. De større gruppen og flere tall du har, jo flere poeng du vil flytte. Spillet slutter når skjermen blir svart og går til neste nivå.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Baller av farger for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Baller av farger. Og husk at dette er et gratis spill som heter Baller av farger og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Baller av farger er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Baller av farger at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Baller av farger
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53122
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43159
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!

Julenissen i byen SPILLER ►

Julenissen i byen

6
6 av 10 - 4656 stemmer
Spilte
41909
ganger

Spredt over takene av husene i byen å plukke opp og forlate kjeks og gave pakker inne skorsteiner. Nisse kan bære mange presenterer bak ham, men kan bare la dem i en peis. Julenissen må levere alle gavene og informasjonskapsler før solen står opp. Ikke ta på TV- antenner og være forsiktig med fugler, som vil prøve å stjele kjeks og gaver. I tillegg er det sjokolade bokstaver: samle bokstavene S, I, N og T for å få en ekstra levetid. Det er et plattformspill som Mario Bros.