Spill Gratis

Mote Stil i Julen

Spillet av jul

Mote stil i julen

Mote Stil i Julen Vurdering: 6/10

Mote stil i julen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Julen kle seg spillet. Bratz nyte med julen og julenissen klær. Du må kle stjernene med typiske jule klær, som om de var nissens hjelpere. For å gjøre dette velger klærne med venstre museknapp og flytter plagg til dukken kroppen ved å bevege musen. På toppen har du ikonene du velger å starte med dukken du vil begynne å spille. Velg alle typer klær, slik som luer, bukser, skjorter, jakker og klær for valg av klær å velge mellom.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10439 ganger. Vurdering 2053 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 192 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10439 ganger
Mote Stil i Julen

Bratz nyte julen og de ønsker å ha på julenissen klær. Bruk musen til å velge de klærne du liker og dra dem til dukkene til å kle dem opp. Ha det gøy! Bratz dukker spill hvor du har å velge en av spillerne til å spille med henne. Du må velge for henne en drakt. Har hundrevis av plagg å velge mellom. Velg ikonet over for å velge hva slags klær du ønsker å velge. Har de vanlige julefarger som rødt eller blått. Har alle standardfarger å velge klær, som gul, blå eller grønn.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Mote Stil i Julen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Mote Stil i Julen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Mote Stil i Julen og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Mote Stil i Julen er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Mote Stil i Julen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Mote Stil i Julen
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239438
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53120
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43155
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!