Spill Gratis

Butikken av Elves

Spillet av jul

Butikken av elves

Butikken av Elves Vurdering: 6/10

Butikken av elves spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 41806 ganger. Vurdering 398 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 3136 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 41806 ganger
Butikken av Elves

dinner dash, Julenissen, elves, julaften,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Butikken av Elves for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Butikken av Elves. Og husk at dette er et gratis spill som heter Butikken av Elves og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Butikken av Elves er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Butikken av Elves at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Butikken av Elves
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86402 stemmer
Spilte
1234053
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6722 stemmer
Spilte
51791
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Julenissen i byen SPILLER ►

Julenissen i byen

6
6 av 10 - 4654 stemmer
Spilte
40535
ganger

Spredt over takene av husene i byen å plukke opp og forlate kjeks og gave pakker inne skorsteiner. Nisse kan bære mange presenterer bak ham, men kan bare la dem i en peis. Julenissen må levere alle gavene og informasjonskapsler før solen står opp. Ikke ta på TV- antenner og være forsiktig med fugler, som vil prøve å stjele kjeks og gaver. I tillegg er det sjokolade bokstaver: samle bokstavene S, I, N og T for å få en ekstra levetid. Det er et plattformspill som Mario Bros.