Spill Gratis

Simpsons Jul

Spillet av jul

Simpsons jul

Simpsons Jul Vurdering: 6/10

Simpsons jul spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Ha det gøy å lage en jule puslespill av Simpsons, hvor noen av familiemedlemmene vises. Du må sette sammen bitene i puslespillet, og når du er ferdig, vil du finne en scene av Simpsons i julen. På bildet tegnet Homer er kledd som Santa Claus. Bart, Lisa, Maggie og Milhouse er kledd som nisser. Reinsdyr er hunden Julenissens Little Helper og katten Snowball. De er noen av tegnene i denne populære serien, alle kledd opp til jul i en slede som Santa Claus. De ønsker deg god jul med dette puslespillet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 12943 ganger. Vurdering 1570 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 752 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 12943 ganger
Simpsons Jul

Den animerte serien Simpsons ofte gjøre en spesiell episode på julen. I denne scenen ser vi Homer utkledd som julenissen på slede med gaver. Lisa, Milhouse, Bart og Maggie er kledd som alver på Nordpolen. Men denne scenen kan ikke se i spillet før du har satt sammen puslespillet. For å gjøre dette må du legge alle brikkene til å passe skikkelig. En vakker juleunderholdning med dine favoritt tegneseriefigurer.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Simpsons Jul for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Simpsons Jul. Og husk at dette er et gratis spill som heter Simpsons Jul og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Simpsons Jul er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Simpsons Jul at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Simpsons Jul
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86430 stemmer
Spilte
1239977
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53284
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43335
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!