Spill Gratis

puslespill av Disney julen

Spillet av jul

Puslespill av disney julen

Puslespill av Disney julen Vurdering: 6/10

Puslespill av disney julen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

De klassiske Walt Disney-figurer har samlet i denne julen scene i House of Mouse program. For å se hele bildet må du fullføre denne stikksag. For å gjøre dette, dra hvert av stykkene til sin rette plass. Hvis du putter på rett sted, vil bitene passer. På bildet vises Mikke Mus, Minnie, Langbein med en plate av informasjonskapsler, Donald (vises litt irritert), Daisy og Pluto hunden. Bak dem kan du se et stort juletre og noen kranser som dekorerer scenen. Ha en god jul med din favoritt tegn.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10533 ganger. Vurdering 2145 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 374 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10533 ganger
puslespill av Disney julen

Mikke, Minni, Donald, Dolly, Langbein og Pluto er de første tegnene på at hovedrollen noen av kortfilmene av Walt Disney Pictures, som Silly Symphonies. Over tid har disse tegnene spilte sammen andre animerte serier og TV-serier som The House of Mouse (tilhørighet bildet du ser i dette online spillet), og Mikke Mus Klubbhus. Hvis du tror de er morsomme figurer, så bør du ikke gå glipp av dette puslespillet som sikkert vil elske.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter puslespill av Disney julen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt puslespill av Disney julen. Og husk at dette er et gratis spill som heter puslespill av Disney julen og det er relatert til Jul. Vårt nye spill puslespill av Disney julen er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt puslespill av Disney julen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

puslespill av Disney julen
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239414
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53114
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43147
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!