Spill Gratis

puslespill av Disney-figurer på julen

Spillet av jul

Puslespill av disney-figurer på julen

Puslespill av Disney-figurer på julen Vurdering: 6/10

Puslespill av disney-figurer på julen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne bedårende julepuslespillet er noen av de mest populære Disney-figurer som trio av Mikke, Donald og Langbein. Videre i scene vises også hunden Pluto, Donald nevøer og barn av Mikke og Minnie. Dette spillet er ganske enkel, og alt du trenger å gjøre er å dra de forskjellige bitene til rett sted for å passe stykker. Alle tegn observere undret en vakker juletre som har blitt plassert i midten av rommet. På baksiden av rommet, vises peisen med noen juledekorasjoner.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9913 ganger. Vurdering 2156 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 360 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9913 ganger
puslespill av Disney-figurer på julen

Mikke, Donald og Langbein er noen av de første bokstavene i Walt Disney tegneserier, sammen med Ub Iwerks. Mikke Mus er en fin mus, Donald er en noe hissige anda, og Langbein er en ganske klossete hund. Pluto ofte følger dem, en oransje hund. Donald nevøer er oppkalt Ole, Dole og Doffen. Disse tre små ender er veldig rotete og slem, og de alltid komme inn ugagn. Barn Mickey har bare dukket opp i noen av Disneys tegnefilmer som indisier tegn, men er ikke offisielt Disney-figurer.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter puslespill av Disney-figurer på julen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt puslespill av Disney-figurer på julen. Og husk at dette er et gratis spill som heter puslespill av Disney-figurer på julen og det er relatert til Jul. Vårt nye spill puslespill av Disney-figurer på julen er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt puslespill av Disney-figurer på julen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

puslespill av Disney-figurer på julen
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86430 stemmer
Spilte
1239977
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53284
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43335
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!