Spill Gratis

gavepakke

Spillet av jul

Gavepakke

Gavepakke Vurdering: 6/10

Gavepakke spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hjelp julenissen å forberede gaver som skal leveres til barna til jul. Har alle de nødvendige elementene, trenger du bare å se mønsteret, gave, gavepapir, bånd og innpakning ham gjøre det samme pakke. Forbered så mange du kan. På transportbåndet passerer de alle elementene, og du må velge de som er de samme som i modellen for å skape den samme pakken julegave. Jo flere pakker du kan spille, vil barna ha flere gaver. En alv vil være å si at du til enhver tid er den pakken du har å gjøre.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7816 ganger. Vurdering 3009 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 36 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7816 ganger
gavepakke

I denne julen spillet må du lage pakker som hjelpere av julenissen med gaver som er gitt til barn på julenatten. Se modellen gavepakke, og du har å gjøre en sånn for å bestå testen. Du må lage en med samme innpakningspapir, og samme leketøy i samme sløyfe. Jo flere pakker du kan spille i tiden gitt flere poeng du tjener. Gaver blir gitt til barn, så gjør mange av dem glade og fullføre alle mulige pakker. En liten alv, en hjelper Santa Claus vil til enhver tid indikerer eksempelet du må spille.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter gavepakke for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt gavepakke. Og husk at dette er et gratis spill som heter gavepakke og det er relatert til Jul. Vårt nye spill gavepakke er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt gavepakke at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

gavepakke
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86430 stemmer
Spilte
1239977
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53284
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43335
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!