Spill Gratis

Vinter og Jul Kle Seg

Spillet av jul

Vinter og jul kle seg

Vinter og Jul Kle Seg Vurdering: 6/10

Vinter og jul kle seg spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Kle seg spill hvor du må kle jenta med de beste klærne og gjøre det ganske til jul . Har flere biter av klær veldig konsekvente datoene for julen . De klassiske fargene på helligdager er grønn og rød , men du har også brun lin gul eller blå . Du må lage klær kombinasjoner å gå pen jente i kveld . Du må velge støvler , bukser , sko , sokker , skjørt , bukser , skjorte, parykk og lue . Alle elementer av klær .

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 12442 ganger. Vurdering 1696 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 426 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 12442 ganger
Vinter og Jul Kle Seg

I vinter snø faller . Men jentene må gå ganske hver dag hele året . Har mye klær å velge mellom i denne garderoben . Bruk fargerike klær partiet . Hun gjør en kjole for vår form modellen ta en tur i vinter . Kjoler . Kostymer . Kle seg spillet . Julekjole. Har farget strømper som må matche sko eller støvler . Velg et skjørt for jenta som går godt sammen med en skjorte . Du kan velge frisyre og hårfarge for hode og på settet med en cap. Kjole spill der du må kle jenta med de beste klærne og la henne pen til jul . Du har flere biter av klær å velge mellom.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Vinter og Jul Kle Seg for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Vinter og Jul Kle Seg. Og husk at dette er et gratis spill som heter Vinter og Jul Kle Seg og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Vinter og Jul Kle Seg er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Vinter og Jul Kle Seg at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Vinter og Jul Kle Seg
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86430 stemmer
Spilte
1239977
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53284
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43335
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!