Spill Gratis

Jule Ikoner

Spillet av jul

Jule ikoner

Jule Ikoner Vurdering: 4/10

Jule ikoner spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Fjerner alle objekter som du kan vise. Bruk musen til å klikke på julen symboler. Du må klikke på to eller flere symboler av samme type for å fjerne dem. Tiden løper fort og legger til en linje nederst på statuslinjen når du er ferdig. Spillet slutter når en kolonne når toppen av skjermen. Det finnes spesielle bokser som hjelper deg. Et svært vanedannende spill for en god tid denne julen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10588 ganger. Vurdering 1942 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 276 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10588 ganger
Jule Ikoner

Bruk musen til å klikke på julen symboler. Du må klikke på to malm flere symboler av samme type for å fjerne dem. Tiden løper fort og legger til en linje nederst til den når toppen. Så det er game over! Du kan score flere poeng hvis du klikker på symboler inne i grønn x2 bar. Spillet har rekordene. Sett med julen symboler. Klassiske gjenstander og ikoner av høytiden som et spill der du må fjerne gjenstandene som vises på skjermen. Med datamaskinen museklikk på hvert par av objektene slik at de forsvinner. De må være to eller flere like tall for sletting. Målet ditt er å forsvinne alt mulig. Hvis skjermen er helt full du taper spillet. Nyt denne julen et vanedannende og morsomt spill for alle aldre.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Jule Ikoner for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Jule Ikoner. Og husk at dette er et gratis spill som heter Jule Ikoner og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Jule Ikoner er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Jule Ikoner at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Jule Ikoner
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239495
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53134
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43172
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!