Spill Gratis

Fargelegging julegaver

Spillet av jul

Fargelegging julegaver

Fargelegging julegaver Vurdering: 4/10

Fargelegging julegaver spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Julenissen har kommet hjem og venstre pakker med gaver til hele familien, men ingen fargepapir, har du lyst til å farge dem?. Du må male et bilde i svart og hvitt med alle gavene. Har bokser, sokker, vesker og alle juledekorasjoner. Mange elementer i svart og hvitt som vil se bra ut med nye farger. Maling pakkene med all din fantasi, kan du bruke alle de fargene du ønsker å gi liv til denne typiske bildet av julen. Et spill for barn som kan nyte igjen og igjen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9720 ganger. Vurdering 2207 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 144 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9720 ganger
Fargelegging julegaver

Julenissen har vært hjemme og forlatt i et hjørne alle gavepakker for alle familiemedlemmer. Det er store og små pakker for voksne og for barn. Men bildet er i svart og hvitt, trenger din hjelp, og fantasien for å gjenopprette all sin glans. Feiringen av julen er en familie ferie, hvor alle medlemmene møtes og gave å gi er gjort, men det er bedre å være vakker og med innpakningspapir som dekor. Du kan male pakker som du vil, med toner som du liker. Spille julemusikk mens du spiller.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Fargelegging julegaver for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Fargelegging julegaver. Og husk at dette er et gratis spill som heter Fargelegging julegaver og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Fargelegging julegaver er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Fargelegging julegaver at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Fargelegging julegaver
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239414
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53114
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43147
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!