Spill Gratis

Puslespill av bånd av julen

Spillet av jul

Puslespill av bånd av julen

Puslespill av bånd av julen Vurdering: 4/10

Puslespill av bånd av julen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spill av julen in der du må gjøre et puslespill med bånd som brukes til å dekorere gave pakker vi igjen under treet. Du kan velge antall brikker i puslespillet for å gjøre det enklere eller vanskeligere. Jo flere brikker du har bildet, jo mer vanskelig å fullføre. Målet er å gjenopprette bildet. Sette alt sammen, med hverandre, for å ha det komplette bildet av båndene. Obligasjoner av farger for et julespill.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7842 ganger. Vurdering 2909 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 90 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7842 ganger
Puslespill av bånd av julen

Spill hvor du må lage et puslespill med en scene av julepynt. Du kan velge et veldig høyt antall deler å være vanskelig å gjøre. Vanskeligheten er konfigurerbar. Du må passe biter sammen for å gjøre bildet for å se hele runder. Bildet har bånd av blått, gult og fiolett, som er satt til å dekorere gave pakker som er igjen under juletreet. En underholdende spill for alle aldre.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Puslespill av bånd av julen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Puslespill av bånd av julen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Puslespill av bånd av julen og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Puslespill av bånd av julen er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Puslespill av bånd av julen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Puslespill av bånd av julen
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239403
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53113
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43144
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!