Spill Gratis

Julenissen i Australia

Spillet av jul

Julenissen i australia

Julenissen i Australia Vurdering: 4/10

Julenissen i australia spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Holdes vekk julenissen fra denne varme australske sandstrand så lenge som mulig basert klikk for å hoppe opp i luften. For å holde den flytende, klikker du figuren av julenissen å holde i luften. Noen ganger vil en gave fra hans magiske pose falle. Og hvis du er i stand til å klikke på dem før de faller til sand, få ekstra poeng! Gjør julenissen fly og få gaver fra sin sekk med gaver. En veldig morsom og vanedannende spill. En enkel affære å spille denne julen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9595 ganger. Vurdering 2205 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 314 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9595 ganger
Julenissen i Australia

Julenissen kommer til å tilbringe julen i Australia. Men han kan ikke gå på sanden på stranden, så du må hjelpe du svever på luft. Du må klikke mange ganger som mulig om ham at han ikke faller. Hvert klikk du gjør vil holde deg litt tid flytende. Fra tid til annen goody bag denne høsten kan du ta litt for deg hvis du klikker på tide med musen over det. Du vil få ekstra poeng disse spesielle utmerkelser. Måler antall klikk du kan gjøre, prøve å forbedre neste gang.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Julenissen i Australia for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Julenissen i Australia. Og husk at dette er et gratis spill som heter Julenissen i Australia og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Julenissen i Australia er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Julenissen i Australia at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Julenissen i Australia
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239495
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53134
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43172
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!