Spill Gratis

Julenissen: bringe gaver

Spillet av jul

Julenissen: bringe gaver

Julenissen: bringe gaver Vurdering: 5/10

Julenissen: bringe gaver spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Del ut gave pakker hjem til hjem i dette spillet hvor du spiller som julenissen, levere gaver til familier og unngå gigantiske snøballer og trær og resterende score. Hvordan spille: Bruk piltastene til å flytte og venstre museknapp for å skyte. Unngå snøball og trær som tar bort poeng. Skyt de røde gave pakker å laste inn goodie bag og har mer å levere. Spillet slutter når du går tom for gavepakkene.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7581 ganger. Vurdering 2975 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 36 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7581 ganger
Julenissen: bringe gaver

Spill hvor du må unngå snøballer og trærne som er i fare å ha julenissen, når jeg går til sleden sin levere gaver til husene. I denne aktiviteten rir du sleden av julenissen, skyting gave pakker til hvert hus, som de gule stjerner som har huset er antall pakker som må levere. Hvis du er ferdig med alle pakkene er ferdig med spillet, traff de store røde pakker å oppdatere dine pakker. Morsomt og enkelt spill til jul.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Julenissen: bringe gaver for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Julenissen: bringe gaver. Og husk at dette er et gratis spill som heter Julenissen: bringe gaver og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Julenissen: bringe gaver er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Julenissen: bringe gaver at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Julenissen: bringe gaver
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239494
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53134
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43172
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!