Spill Gratis

Julenissen i byen

Spillet av jul

Julenissen i byen

Julenissen i byen Vurdering: 6/10

Julenissen i byen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spredt over takene av husene i byen å plukke opp og forlate kjeks og gave pakker inne skorsteiner. Nisse kan bære mange presenterer bak ham, men kan bare la dem i en peis. Julenissen må levere alle gavene og informasjonskapsler før solen står opp. Ikke ta på TV- antenner og være forsiktig med fugler, som vil prøve å stjele kjeks og gaver. I tillegg er det sjokolade bokstaver: samle bokstavene S, I, N og T for å få en ekstra levetid. Det er et plattformspill som Mario Bros.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 40538 ganger. Vurdering 424 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 4654 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 40538 ganger
Julenissen i byen

Hvis fullført innen to minutter, har du tid til en bonus nivå. Søk på takene er veldig farlig: Julenissen ville ikke holde et fall, og taket kan noen ganger være svært glatte. Plattformspill med Julenissen der hver stabel er merket med et tall (antall pepperkaker er nødvendig) og en farge (fargen på gaven). Samle inn gaver og la hver pakke der det hører hjemme, vil du se fargen. Samle kjeks og andre premier underveis som en ekstra bonus spillet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Julenissen i byen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Julenissen i byen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Julenissen i byen og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Julenissen i byen er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Julenissen i byen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Julenissen i byen
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86402 stemmer
Spilte
1234063
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6722 stemmer
Spilte
51794
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3136 stemmer
Spilte
41808
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!