Spill Gratis

Lever gaver av julenissen

Spillet av jul

Lever gaver av julenissen

Lever gaver av julenissen Vurdering: 7/10

Lever gaver av julenissen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Det er julaften og julenissen kommer veldig sent å levere gaver til alle, så hun har bedt deg om hjelp, og du må slippe gavene på rett sted. Du er nødt til å bidra i de byene som trenger det mest. Med vrede pilene beveger sleden i alle retninger, og asdf tastene vil kaste gaver tilsvarende. Husk trykk gave når man ser slede passerer over sokken. En nøkkel tilsvarer lilla farge, blå S, D og F til grønt til gult. I din hånd er at alle barn har sin gave.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10051 ganger. Vurdering 2061 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 206 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10051 ganger
Lever gaver av julenissen

Fly på jule å levere alle presangene for barn. Fra sleden julenissen må slippe gaver til sokker til jul. Fly slede gjennom skyene av de store byene i verden. Skyt gaver fra luften på de riktige stedene, preget av fargene på sokker. Du må smette unna flyene, fugler, fallskjerm og alle elementer som flyr av dagen i himmelen. Du vil være glad hvis alle barna har sine gaver i tide. Hjelp alle barn i verden på denne spesielle dagen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Lever gaver av julenissen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Lever gaver av julenissen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Lever gaver av julenissen og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Lever gaver av julenissen er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Lever gaver av julenissen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Lever gaver av julenissen
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239494
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53134
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43172
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!