Spill Gratis

julekrybbe av Simpsons

Spillet av jul

Julekrybbe av simpsons

Julekrybbe av Simpsons Vurdering: 5/10

Julekrybbe av simpsons spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Tegnene i den animerte serien Simpsons har samlet i dette bildet for å gjenskape jule. Scenen er en gåte at du må gjenoppbygge å kunne se den. For å gjøre dette, bare dra bitene til rett sted. Hvis du putter på en god plass, vil bitene klikke sammen. I scenen, representerer hvert tegn en figur i Fødselskirken. Homer og Marge er Josef og Maria. Bart er Baby Jesus, og Lisa er en engel. Andre figurer fra serien også vises, og til å oppdage dem, må du fullføre dette puslespillet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 14782 ganger. Vurdering 1383 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 760 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 14782 ganger
julekrybbe av Simpsons

I Simpsons tegneserier, vanligvis oppstår spesielle jule episoder. I noen av dem, tegnene spille rollen som tegn i Bibelen, slik som denne scenen stjernegalleri Jesu fødsel. Hver karakter er kledd i klær de hadde på seg på tidspunktet for Jesus fra Nasaret. Julen feires på en best morsom måte hvis du er ledsaget av dine favorittfigurer i disse dager så kjente og spesielle.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter julekrybbe av Simpsons for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt julekrybbe av Simpsons. Og husk at dette er et gratis spill som heter julekrybbe av Simpsons og det er relatert til Jul. Vårt nye spill julekrybbe av Simpsons er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt julekrybbe av Simpsons at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

julekrybbe av Simpsons
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86410 stemmer
Spilte
1236351
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
52336
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3136 stemmer
Spilte
42373
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!